Povezane vesti
(Uznemirujući Video) Uplakani terorista moli vojnike saa za milost: Ja sam nevin!
Pravda 02.01.2018
Vojnici Repubčikanske garde Sirijske arapske armije koji se nalaze unutar opkoljene baze južno od Haraste objavili su snimak zarobljenog teroriste koji moli za molost. Nakon što su odbili još jedan napad na bazu, vojnici su pronašli uplakanog ranjenog… »
(Uznemirujući Video) Uplakani terorista moli vojnike saa za milost: Ja sam nevin!
Pravda 02.01.2018
Vojnici Repubčikanske garde Sirijske arapske armije koji se nalaze unutar opkoljene baze južno od Haraste objavili su snimak zarobljenog teroriste koji moli za molost. Nakon što su odbili još jedan napad na bazu, vojnici su pronašli uplakanog ranjenog… »
Harasta u krvi: Za dva dana ubijena dva generala SAA, vojska pruža žestok otpor, teroristi žestoko napadaju opkoljenu bazu…
Pravda 02.01.2018
Trupe Sirijske arapske armije opkoljene u bazi 4. mehanizovani brigade južno od Haraste, na istoku Damaska, nastavljaju da pružaju žestok otpor teroristima koji pokušavaju da osvoje bazu. SAA je juče odbila snažan napad na stambeni deo nadomak baze… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Toplotni talas traje do utorka, stižu pljuskovi
Naslovi.ai pre 5 satijoš 30 povezanih
'Valjevo ne zaboravlja': Obeležena mesta nasilja policije 2025, i dalje bez optužnica
BBC News pre 1 satjoš 46 povezanih
VIDEO "Valjevo pamti": Protest povodom godišnjice policijske brutalnosti
Radio 021 pre 24 satajoš 18 povezanih
Stravičan bilans požara kod Omiša: Oko 40 povređenih, sedmoro životno ugroženih
Dnevnik pre 24 satajoš 155 povezanih
Subotnje popodne uz Đokovića - objavljen termin Novakovog meča u Sinsinatiju
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih