Povezane vesti
(Uznemirujući Video) Uplakani terorista moli vojnike saa za milost: Ja sam nevin!
Pravda 02.01.2018
Vojnici Repubčikanske garde Sirijske arapske armije koji se nalaze unutar opkoljene baze južno od Haraste objavili su snimak zarobljenog teroriste koji moli za molost. Nakon što su odbili još jedan napad na bazu, vojnici su pronašli uplakanog ranjenog… »
(Uznemirujući Video) Uplakani terorista moli vojnike saa za milost: Ja sam nevin!
Pravda 02.01.2018
Vojnici Repubčikanske garde Sirijske arapske armije koji se nalaze unutar opkoljene baze južno od Haraste objavili su snimak zarobljenog teroriste koji moli za molost. Nakon što su odbili još jedan napad na bazu, vojnici su pronašli uplakanog ranjenog… »
Harasta u krvi: Za dva dana ubijena dva generala SAA, vojska pruža žestok otpor, teroristi žestoko napadaju opkoljenu bazu…
Pravda 02.01.2018
Trupe Sirijske arapske armije opkoljene u bazi 4. mehanizovani brigade južno od Haraste, na istoku Damaska, nastavljaju da pružaju žestok otpor teroristima koji pokušavaju da osvoje bazu. SAA je juče odbila snažan napad na stambeni deo nadomak baze… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
Student Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu polomili kosti glave i naterali da kažem "Aca predsednik"
Radio 021 pre 4 satijoš 6 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 2 satajoš 52 povezane
Analitičari za Euronews Srbija: Da li Bliski istok očekuje (de)eskalaciju sukoba?
Euronews pre 45 minutajoš 56 povezanih