Повезане вести
Тотално расуло! Кија покушавала да смири Слобу, Луна побеснела дошла и раскинула, а онда је Кија једном реченицом шокирала…
Телеграф 02.01.2018
Хаос у "Задрузи" наставио се све до јутра, па је након прве свађе између Луне и Слобе дошло до нове, и то због Кије која му је пришла да покуша да га смири. Након никад горег окршаја између Слобе Радановића и Луне Ђогани (како је… »
Брус нема, а сви се питају има ли гаћице: Цела кафана гледала у скоро голу Александру Суботић! (фото)
Телеграф 02.01.2018
Бивша учесница "Парова" је на дочеку Нове године била у центру пажње. У свом стилу, Александра Суботић је за дочек Нове године одабрала оскудну хаљину која је показивала баш све. Нек' ме онај одозго спали ако сам нешто имала са… »
Тања Савић објавила слику јелке какву још нисте видели (фото)
Телеграф 02.01.2018
Тања Савић је насмејала све фотографијом урнебесне јелке. Певачица Тања Савић је на свом Инстгарам профилу објавила једну од најинтересантнијих фотографија јелки, а пивопије ће се сигурно одушевити када виде ово необично… »
Нек' ме онај одозго спали ако сам нешто имала са Ћазимом! Теодора на ивици нервног слома, Анђело није могао да је умири…
Телеграф 02.01.2018
Теодора је почела да хистерише после свађе са Миљаном, а Анђело је узалуд покушавао да је смири. После још једне жестоке свађе са Миљаном, Теодора је начисто изгубила живце и Анђело никако није могао да је смири. Газиш преко… »
Газиш преко мртвих, све си уништила! Миљан и Теодора се брутално извређали, певачица полудела када је он поменуо Ћазима…
Телеграф 02.01.2018
- Све си разје*ала, мала си, ал' си манипулатор! - урлао је Миљан а Теодора му је узвратила истом мером. После физичког обрачуна током којег је Миљан гурнуо Теодору, њих двоје су се поново жестоко посвађали и нису бирали речи… »
Зграбио и не пушта! Гастоз пред свима дохватио Наиду, све прштало од страсти! (видео)
Телеграф 02.01.2018
Продукција је решила да обрадује учеснике и да им сусретом са блиским људима испуни велику жељу. Учесницима " Парова" продукција је омогућила да поводом Нове године добију једно изненађење које ће их свакако највише… »
Први разговор Луне и Слобе након скандала и шамарања, она признала зашто је побеснела и ударила га! (ВИДЕО)
Телеграф 02.01.2018
- Јесам ли те ошамарила јако? Извини - рекла је Луна након вриске и урлања на Слобу, те раскида са њим. После свађе и физичког окршаја који се десио синоћ Луна Ђогани и Слободан Радановић коначно су сели да мирно поразговарају… »
Мене гураш, а с њом лепо причаш! Луна побеснела због Кије, још жешће се посвађала са Слобом, он излетео напоље и поломио…
Телеграф 02.01.2018
- Да ли си ти дошла до мене и рекла ми: "Нека те она теши сад"? - питао је Слоба и даље бесан. Синоћ је у Задрузи дошло до жестоке свађе између Луне Ђогани и Слобе Радановића, а затим је уследио и физички окршај у коме је… »
Вести дана »

Трамп најавио састанак са Путином, а сад каже: 'Не желим узалудни сусрет'
BBC News пре 17 минутајош 20 повезаних

Стиже нам наоблачење, пљуштаће! Огласио се РХМЗ, јавили кад се време квари
Ало пре 1 сатјош 13 повезаних

ВИДЕО Дончић носио Лејкерсе на леђима и изводио магију: Леброну се ово десило први пут у каријери, а Батлер погурао Голден Стејт до бљеска
Нова пре 26 минутајош 14 повезаних

Јак земљотрес погодио Грчку: Тресло се код познатог летовалишта, осетио се и у Турској!
Курир пре 41 минутајош 13 повезаних

Пљачка у Лувру: За седам минута украли накит 'непроцењиве' вредности
BBC News пре 37 минутајош 5 повезаних