Повезане вести

Трумп: Имам веће нуклеарно дугме од Кима

Трумп: Имам веће нуклеарно дугме од Кима

Слободна Европа 03.01.2018
Амерички председник Доналд Трумп поручио је путем "Твиттера" сјевернокорејском лидеру Ким Џонг-уну да има много "веће и снажније нуклеарно дугме" од њега. Трумп је то поручио као одговор на Кимову објаву да је његово дугме за… »
Трамп: Имам веће нуклеарно дугме од Кима

Трамп: Имам веће нуклеарно дугме од Кима

Данас 03.01.2018
Амерички председник Доналд Трамп поручио је путем Твитера севернокорејском лидеру Ким Џонг Уну да има много "веће и снажније нуклеарно дугме" од њега, преноси Радио Слободна Европа. Трумп је то поручио као одговор на Кимову… »
Отвара се "врућа телефонска линија" између две Кореје

Отвара се "врућа телефонска линија" између две Кореје

РТС 03.01.2018
Између две Кореје отвара се гранична врућа телефонска линија, рекао је неименовани севернокорејски званичник додајући да је то по наредби лидера те земље Ким Џонг Уна. Јужни сусед је реаговао позитивно. Нешто раније амерички… »
Приближавање две Кореје

Приближавање две Кореје

Дојче веле 03.01.2018
Новогодишњи говор Ким Џонг Уна представља неку врсту прекретнице у његовом односу према Јужној Кореји. Односи две земље благо отопљавају, а председник САД Доналд Трамп остаје изолован. Али, колико ће то трајати? Велики број… »
Трамп поручио Ким Џонг-уну да има снажније и веће нуклеарно дугме

Трамп поручио Ким Џонг-уну да има снажније и веће нуклеарно дугме

Нови магазин 03.01.2018
Амерички председник Доналд Трамп исмевао је свог севернокорејског колегу рекавши да има "веће и снажније" нуклеарно дугме од Ким Џонг-уна. "Лидер Северне Кореје Ким Џонг-ун је рекао да је нуклеарно дугме стално у његовој… »
Трамп киму: Моје нуклеарно дугме је веће и јаче од твог - и ради!

Трамп киму: Моје нуклеарно дугме је веће и јаче од твог - и ради!

Курир 03.01.2018
"Лидер Северне Кореје Ким Џонг-ун је рекао да је нуклеарно дугме стално у његовој канцеларији... Обавестите га да и ја имам нуклеарно дугме, али је моје много веће и снажније од његовог, а и функционише", навео је синоћ Трамп… »
Трумп: Моја нуклеарна типка је већа од сјевернокорејске

Трумп: Моја нуклеарна типка је већа од сјевернокорејске

СЕЕбиз 03.01.2018
ВАСХИНГТОН - Амерички предсједник Доналд Трумп, исмијавајући објаву сјевернокорејског лидера да има нуклеарну типку, поручио је у уторак да је његова нуклеарна типка "већа и моћнија" те да уз то и "ради". "Хоће ли га нетко из… »
Трамп за Кима има "баш опасну" поруку: Моје нуклеарно дугме је моћније и боље од твог!

Трамп за Кима има "баш опасну" поруку: Моје нуклеарно дугме је моћније и боље од твог!

Телеграф 03.01.2018
Америчка агенција објашњава да Трамп не поседује стварно нуклеарно дугме на свом радном столу, већ да тај систем може да се покрене одређеним процедурама. Амерички председник Доналд Трамп поручио је данас путем Твитера… »
САД: Одлука на Сеулу, али сумњамо у искреност лидера Северне Кореје

САД: Одлука на Сеулу, али сумњамо у искреност лидера Северне Кореје

Блиц 03.01.2018
Портпаролка америчког Стејт департмента Хедер Нојерт изјавила је данас да је на Јужној Кореји да одлучи да ли ће разговарати са Северном Корејом, али је нагласила да Вашингтон сумња у искреност севернокорејског лидера Ким Џонг… »

Вести дана »