Povezane vesti

Rusko Ministarstvo odbrane potvrdilo: U Siriji pao Mi-24, oba pilota poginula

Rusko Ministarstvo odbrane potvrdilo: U Siriji pao Mi-24, oba pilota poginula

Pravda 03.01.2018
Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da se helikopter Mi-24 srušio usled tehničkog kvara nadomak ruske baze u Hami. U padu helikoptera poginula su oba pilota. Helikoper se srušio 31. decembra na oko 15 kolometara od piste. Ministarstvo je… »
Nesreća u Siriji: Srušio se ruski helikopter, oba pilota poginula

Nesreća u Siriji: Srušio se ruski helikopter, oba pilota poginula

Kurir 03.01.2018
Kako se navodi, uzrok pada je tehnički kvar. Nesreća se dogodila 31. decembra kada je Mi-24 imao teškoća pri sletanju, na 15 kilometara udaljenosti od vojnog aerodroma. Oba pilota su poginula, dok je tehničar povređen. Ministarstvo je negiralo da je… »
Srušio se ruski helikopter, ima mrtvih

Srušio se ruski helikopter, ima mrtvih

Mondo 03.01.2018
Oba člana posade su poginula kada se ruski borbeni helikopter Mi-24 srušio u Siriji, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije. Foto: Printscreen/YouTube U saopštenju se navodi da je helikopter leteo ka gradu Hama kada je pilot bio prinuđen da pokuša… »
Poginula dva pilota u udesu ruskog helikoptera u Siriji

Poginula dva pilota u udesu ruskog helikoptera u Siriji

Novi magazin 03.01.2018
Dva pilota su poginula kada se ruski helikopter srušio na zapadu Sirije, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane. Ministarstvo je navelo da je helikopter Mi-24 u nedelju leteo ka gradu Hami, a tada se i srušio. Oba pilota su poginula kada je… »

Vesti dana »