Povezane vesti
O tome će se pričati ove godine: Prijovićka konačno otkrila šta se dešava sa njom i Filipom!
Kurir 03.01.2018
Aleksandra Prijović je i 2018. godinu dočekala zaljubljena. Pevačica je u skladnoj vezi sa Filipom Živojinovićem, ali u vazduhu vise mnoge pretpostavke o njihovom odnosu. Pevačica je otkrila da li će u 2018. godini stati na ludi kamen. "Mi smo već dve… »
O tome će se pričati ove godine: Prijovićka konačno otkrila šta se dešava sa njom i Filipom (video)
Blic 03.01.2018
Pevačica Aleksandra Prijović je i 2018. godinu dočekala zaljubljena. U skladnoj vezi je sa Filipom Živojinovićem, ali u vazduhu vise mnoge pretpostavke o njihovom odnosu. Popularna pevačica je konačno odlučila da progovori o raznim spekulacijama, a šta… »
Vesti dana »

Mali: Stav Saveta EU o zabrani uvoza ruskog gasa katastrofalan za Srbiju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) "uzela je šabanove pare": Gordana Šaulić o osudama, ali i ljubavi koja je trajala četiri decenije: "Posle tri i po meseca od poznanstva sam se udala"
Blic pre 33 minutajoš 2 povezane

Oglasio se Darko Lazić nakon vesti da je imao nesreću: Folker besan: "Sutra idem da vozim kros motor"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ministar spoljnih poslova Srbije sutra na sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

"Pravio si mi dete, zvao Noru na telefon": Aneli osula paljbu po Asminu i Janjušu: "Mogao je da vidi dete, a slao je moje poruke"
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana