Povezane vesti

I zvanično se vratio: Gagić posle potpisa imao poruku za navijače, Partizan mu na originalan način poželeo dobrodošlicu…

I zvanično se vratio: Gagić posle potpisa imao poruku za navijače, Partizan mu na originalan način poželeo dobrodošlicu…

Hot sport 03.01.2018
Nekadašnji reprezentativac Srbije danas je i zvanično stavio paraf na novi ugovor sa crno-belima i nema sumnje da će biti veliko pojačanje za tim Nenada Čanka. Svoj drugi debi u Partizanu Đorđe Gagić (27) će imati već sutra u izuzetno važnom… »
Gagić i zvanično u Partizanu: Pokazao sam kome sam veran

Gagić i zvanično u Partizanu: Pokazao sam kome sam veran

Večernje novosti 03.01.2018
Kada sam odlazio bilo je raznih tumačenja i nagađanja i ne bhi voleo da se puno vraćamo na to - poručio je Đorđe. Partizan je danas i zvanično dobio pojačanje u reketu. Đorđe Gagić (28) je potpisao jednoipogodišnji ugovor sa crno-belima. Ne… »
"Povratkom u Partizan pokazao kome pripadam"

"Povratkom u Partizan pokazao kome pripadam"

Vesti online 03.01.2018
Novi-stari košarkaš Partizana Đorđe Gagić izjavio je danas da je povratkom u klub pokazao vernost i pripadnost crno-belima, uprkos raznim nagađanjima i tumačenijima koje su pratile njegov odlazak kada je tražio raskid ugovora. - Srećan sam što… »
Zvanično: Gagić zadužio broj 41!

Zvanično: Gagić zadužio broj 41!

Mozzart sport 03.01.2018
Debituje protiv Zadra. Đorđe Gagić ponovo u Partizanu! Nekadašnji centar Parnog valjka, vratio se u redove crno-belih i sutra će, na meču protiv Zadra, imati povratnički debi. Gagić je nakon odlaska iz Partizana igrao za Gacijantep, Brindizi… »
Gagić spreman za debi: "Pokazao sam kome sam veran"

Gagić spreman za debi: "Pokazao sam kome sam veran"

Sportske.net 03.01.2018
Košarkaški klub Partizan NIS ozvaničio je u sredu ono što je poznato već nekoliko dana. Đorđe Gagić se vratio u najtrofejniji srpski klub. Sedam dana nakon što je medijima potvrđeno da će Đorđe Gagić (27, 210 cm) ponovo obući crno-beli… »

Vesti dana »