Повезане вести
И званично се вратио: Гагић после потписа имао поруку за навијаче, Партизан му на оригиналан начин пожелео добродошлицу (фото)…
Хот спорт 03.01.2018
Некадашњи репрезентативац Србије данас је и званично ставио параф на нови уговор са црно-белима и нема сумње да ће бити велико појачање за тим Ненада Чанка. Свој други деби у Партизану Ђорђе Гагић (27) ће имати већ сутра у… »
Гагић и званично у Партизану: Показао сам коме сам веран
Вечерње новости 03.01.2018
Када сам одлазио било је разних тумачења и нагађања и не бхи волео да се пуно враћамо на то - поручио је Ђорђе. Партизан је данас и званично добио појачање у рекету. Ђорђе Гагић (28) је потписао једноипогодишњи уговор са… »
"Повратком у Партизан показао коме припадам"
Вести онлине 03.01.2018
Нови-стари кошаркаш Партизана Ђорђе Гагић изјавио је данас да је повратком у клуб показао верност и припадност црно-белима, упркос разним нагађањима и тумаченијима које су пратиле његов одлазак када је тражио раскид уговора. -… »
Гагић спреман за деби: "Показао сам коме сам веран"
Спортске.нет 03.01.2018
Кошаркашки клуб Партизан НИС озваничио је у среду оно што је познато већ неколико дана. Ђорђе Гагић се вратио у најтрофејнији српски клуб. Седам дана након што је медијима потврђено да ће Ђорђе Гагић (27, 210 цм) поново обући… »
Званично: Гагић задужио број 41!
Моззарт спорт 03.01.2018
Дебитује против Задра. Ђорђе Гагић поново у Партизану! Некадашњи центар Парног ваљка, вратио се у редове црно-белих и сутра ће, на мечу против Задра, имати повратнички деби. Гагић је након одласка из Партизана играо за… »
Вести дана »

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То је лаж'
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних

Како је новосадски студент, а како Кристијан Голубовић изведен из затвора да испрати родитеља: Сахрана достојанства
Луфтика пре 1 сатјош 4 повезане