Povezane vesti
I zvanično se vratio: Gagić posle potpisa imao poruku za navijače, Partizan mu na originalan način poželeo dobrodošlicu…
Hot sport 03.01.2018
Nekadašnji reprezentativac Srbije danas je i zvanično stavio paraf na novi ugovor sa crno-belima i nema sumnje da će biti veliko pojačanje za tim Nenada Čanka. Svoj drugi debi u Partizanu Đorđe Gagić (27) će imati već sutra u izuzetno važnom… »
Gagić i zvanično u Partizanu: Pokazao sam kome sam veran
Večernje novosti 03.01.2018
Kada sam odlazio bilo je raznih tumačenja i nagađanja i ne bhi voleo da se puno vraćamo na to - poručio je Đorđe. Partizan je danas i zvanično dobio pojačanje u reketu. Đorđe Gagić (28) je potpisao jednoipogodišnji ugovor sa crno-belima. Ne… »
"Povratkom u Partizan pokazao kome pripadam"
Vesti online 03.01.2018
Novi-stari košarkaš Partizana Đorđe Gagić izjavio je danas da je povratkom u klub pokazao vernost i pripadnost crno-belima, uprkos raznim nagađanjima i tumačenijima koje su pratile njegov odlazak kada je tražio raskid ugovora. - Srećan sam što… »
Zvanično: Gagić zadužio broj 41!
Mozzart sport 03.01.2018
Debituje protiv Zadra. Đorđe Gagić ponovo u Partizanu! Nekadašnji centar Parnog valjka, vratio se u redove crno-belih i sutra će, na meču protiv Zadra, imati povratnički debi. Gagić je nakon odlaska iz Partizana igrao za Gacijantep, Brindizi… »
Gagić spreman za debi: "Pokazao sam kome sam veran"
Sportske.net 03.01.2018
Košarkaški klub Partizan NIS ozvaničio je u sredu ono što je poznato već nekoliko dana. Đorđe Gagić se vratio u najtrofejniji srpski klub. Sedam dana nakon što je medijima potvrđeno da će Đorđe Gagić (27, 210 cm) ponovo obući crno-beli… »
Vesti dana »
Protest ispred Ministarstva prosvete u Beogradu, pošta stradalima u Novom Sadu odata u više gradova u Srbiji
Blic pre 29 minutajoš 47 povezanih
Globalna osuda trampovog plana: Donald insistira na tome da se "svima sviđa" ideja da SAD preuzmu Pojas Gaze
Blic pre 17 minutajoš 43 povezane
Podnet optužni predlog protiv osumnjičenih za napad na studente Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 16 povezanih