Повезане вести

Лепа вест: Јарамаз се враћа кошарци

Лепа вест: Јарамаз се враћа кошарци

Хот спорт 03.01.2018
Кошаркашки клуб Мега Бемакс ће ући значајно појачан у наставак сезоне пошто је нови уговор са клубом потписао Огњен Јарамаз. Младом и талентованом беку Меге ће ово бити пета сезона у клубу са којим је освојио Куп Радивоја Кораћа… »
Највеће појачање Меге - вратио се Јарамаз!

Највеће појачање Меге - вратио се Јарамаз!

Моззарт спорт 03.01.2018
"Стицајем несрећних околности био сам приморан да направим вишемесечну паузу. У питању је била плућна емболија која је сада у потпуности санирана"... Мега улази значајно појачана у наставак сезоне, пошто је нови уговор с тим… »
Јарамаз поново у Меги: Изузетно сам узбуђен због свега што следи

Јарамаз поново у Меги: Изузетно сам узбуђен због свега што следи

Спортски журнал 03.01.2018
Кошаркашки клуб Мега Бемакс ће ући значајно појачан у наставак сезоне пошто је нови уговор са клубом потписао Огњен Јарамаз. Младом и талентованом беку Меге ће ово бити пета сезона у клубу са којим је освојио Куп Радивоја Кораћа… »
Враћа се староседелац - Мега добила велико појачање

Враћа се староседелац - Мега добила велико појачање

Спортске.нет 03.01.2018
Кошаркашки клуб Мега Бемакс добио је велико појачање уочи наставка сезоне. Екипа Дејана Милојевића добила је у среду велико појачање у лику Огњена Јарамаза (22) који се после вишемесечне паузе због здравствених проблема враћа у… »
Јарамаз победио болест: Огњен се вратио у Мегу

Јарамаз победио болест: Огњен се вратио у Мегу

Вечерње новости 03.01.2018
Стицајем несрећних околности сам био приморан да направим вишемесечну паузу. У питању је била плућна емболија која је сада у потпуности санирана - поручио је млади кошаркаш. Добила је Мега појачање пред наставак сезоне. У клуб… »
Јарамаз поново у Меги: Најбитније је да сам здрав

Јарамаз поново у Меги: Најбитније је да сам здрав

Вести онлине 03.01.2018
Млади плејмејкер Огњен Јарамаз, након неколико месеци паузе због болести поново је потписао уговор са кошаркашким клубом Мега Бемакс, чији је дрес носио претходне четири сезоне. Он је летос изабран на драфту као 58. пик од… »

Вести дана »