Povezane vesti

Najveće pojačanje Mege - vratio se Jaramaz!

Najveće pojačanje Mege - vratio se Jaramaz!

Mozzart sport 03.01.2018
"Sticajem nesrećnih okolnosti bio sam primoran da napravim višemesečnu pauzu. U pitanju je bila plućna embolija koja je sada u potpunosti sanirana"... Mega ulazi značajno pojačana u nastavak sezone, pošto je novi ugovor s tim klubom potpisao Ognjen… »
Lepa vest: Jaramaz se vraća košarci

Lepa vest: Jaramaz se vraća košarci

Hot sport 03.01.2018
Košarkaški klub Mega Bemax će ući značajno pojačan u nastavak sezone pošto je novi ugovor sa klubom potpisao Ognjen Jaramaz. Mladom i talentovanom beku Mege će ovo biti peta sezona u klubu sa kojim je osvojio Kup Radivoja Koraća pre dve sezone… »
Jaramaz ponovo u Megi: Izuzetno sam uzbuđen zbog svega što sledi

Jaramaz ponovo u Megi: Izuzetno sam uzbuđen zbog svega što sledi

Sportski žurnal 03.01.2018
Košarkaški klub Mega Bemax će ući značajno pojačan u nastavak sezone pošto je novi ugovor sa klubom potpisao Ognjen Jaramaz. Mladom i talentovanom beku Mege će ovo biti peta sezona u klubu sa kojim je osvojio Kup Radivoja Koraća pre dve sezone… »
Jaramaz pobedio bolest: Ognjen se vratio u Megu

Jaramaz pobedio bolest: Ognjen se vratio u Megu

Večernje novosti 03.01.2018
Sticajem nesrećnih okolnosti sam bio primoran da napravim višemesečnu pauzu. U pitanju je bila plućna embolija koja je sada u potpunosti sanirana - poručio je mladi košarkaš. Dobila je Mega pojačanje pred nastavak sezone. U klub se vratio Ognjen… »
Vraća se starosedelac - Mega dobila veliko pojačanje

Vraća se starosedelac - Mega dobila veliko pojačanje

Sportske.net 03.01.2018
Košarkaški klub Mega Bemax dobio je veliko pojačanje uoči nastavka sezone. Ekipa Dejana Milojevića dobila je u sredu veliko pojačanje u liku Ognjena Jaramaza (22) koji se posle višemesečne pauze zbog zdravstvenih problema vraća u takmičarski… »
Jaramaz ponovo u Megi: Najbitnije je da sam zdrav

Jaramaz ponovo u Megi: Najbitnije je da sam zdrav

Vesti online 03.01.2018
Mladi plejmejker Ognjen Jaramaz, nakon nekoliko meseci pauze zbog bolesti ponovo je potpisao ugovor sa košarkaškim klubom Mega Bemaks, čiji je dres nosio prethodne četiri sezone. On je letos izabran na draftu kao 58. pik od Njujorka, ali se razboleo i… »

Vesti dana »