Povezane vesti

Eksplozija u šipovu: Medić: Ne znam ko stoji iza napada, ni sa kim nisam u sukobu

Eksplozija u šipovu: Medić: Ne znam ko stoji iza napada, ni sa kim nisam u sukobu

Blic 03.01.2018
Bomba je eksplodirala na mojoj strani vozila, ali je na sreću sve dobro završilo, kazao je poznati privrednik i član SDS iz Šipova, Stevan Medić, nakon što je ispod njegovog automobila eksplodirala bomba, danas oko 11 časova. - Krenuli smo od kuće… »
Bombaški napad u Šipovu! U toku vožnje eksplodirao automobil biznismena i političara Stevana Medića!

Bombaški napad u Šipovu! U toku vožnje eksplodirao automobil biznismena i političara Stevana Medića!

BK TV 03.01.2018
Pod automobil poznatog privrednika i člana SDS iz Šipova Stevana Medića podmetnuta je bomba, koja je eksplodirala danas oko 11 časova, saznaje „EuroBlic“. Pod automobil Stevana Medića podmetnuta je bomba kašikara, koja je eksplodirala u toku… »
Bombaški napad u šipovu: Kašikara podmetnuta pod automobil funkcionera SDS

Bombaški napad u šipovu: Kašikara podmetnuta pod automobil funkcionera SDS

Kurir 03.01.2018
Bomba kašikara je eksplodirala u toku vožnje na 50 metara udaljenosti od Medićeve kuće. On nije povređen, ali je na okolnim objektima pričinjena manja materijalna šteta. Na teren su izašli pripadnici Policijske stanice Šipovo koji vrše uviđaj… »

Vesti dana »