Povezane vesti

Divna priznala da je sa Markom imala seks 4 sata, ukućani joj se podsmevali, a Macin komentar je pobedio! (VIDEO)

Divna priznala da je sa Markom imala seks 4 sata, ukućani joj se podsmevali, a Macin komentar je pobedio! (VIDEO)

Telegraf 03.01.2018
Divna je zapanjila sve kada je otkrile detalje o svom najdužem seksu. Omiljena Divnina tema je i dalje seks, a ukućani nisu verovali svojim ušima kada je ona ispričala da je sa Markom jednom prilikom vodila ljubav čak četiri sata. Polako, lepo to, a… »
Jelena Krunić saznala da ju je dečko prevario za Novu godinu, a onda je usledila njena osveta!

Jelena Krunić saznala da ju je dečko prevario za Novu godinu, a onda je usledila njena osveta!

Telegraf 03.01.2018
- Niste zajedno tri dana, nalazite kesicu iskorišćenog kondoma u kesi za đubre... - napisala je Jelena Krunić na svojoj Fejsbuk stranici. Za Novu godinu je Jelenu Krunić dočekalo neprijatno iznenađenje, i ona je saznala da ju je dečko prevario… »
Polako, lepo to, a ne brzinski! Teodora i Anđelo završili u krevetu, ovakvu "akciju" još niste videli u Zadruzi! (VIDEO)

Polako, lepo to, a ne brzinski! Teodora i Anđelo završili u krevetu, ovakvu "akciju" još niste videli u Zadruzi! (VIDEO)

Telegraf 03.01.2018
Anđelo i Teodora su se na neobičan način zabavljali u spavaćoj sobi. Sve smo do sada videli u " Zadruzi" ali ekstremno retko da neko čita bilo šta, ako, naravno, ne računamo pisma Velikog šefa. A sada se i to čudo desilo. Odvratna prljavušo… »
Odvratna prljavušo, operi gaće i kosu! Teodora gurnula Nenu, htela da je sravni sa zemljom, Anđelo je odneo napolje! (VIDEO)

Odvratna prljavušo, operi gaće i kosu! Teodora gurnula Nenu, htela da je sravni sa zemljom, Anđelo je odneo napolje! (VIDEO)

Telegraf 03.01.2018
Teodora i Nena su se žestoko posvađale zbog higijene, i umalo je došlo do tuče. Zbog nehigijene u kući je izbila žestoka svađa između Teodore i Nene, i da nije bilo Anđela koji se na vreme umešao, njih dve bi se sigurno potukle. PSIHIČKI SU ME… »
Psihički su me maltretirale! Teodora nikad žešće oplela po bivšim drugaricama iz grupe, pa otkrila šokantne detalje…

Psihički su me maltretirale! Teodora nikad žešće oplela po bivšim drugaricama iz grupe, pa otkrila šokantne detalje…

Telegraf 03.01.2018
- Vrlo dobro znam da ću da nastupam i da ću tek da zaradim da kupim sve njih zajedno, svojim radom i trudom - rekla je ljutito Teodora. Nakon što se žestoko posvađala Miljanom Vračevićem, Teodora Džehverović ponovo je oplela po njemu, ali i po… »

Vesti dana »