Povezane vesti
Imala je seks zbog dva minuta spota! Teodora brutalno optužila bivšu drugaricu iz grupe, ona joj žestoko odgovorila! (VIDEO)
Telegraf 04.01.2018
Teodora je jednom prilikom u svađi sa Miljanom Vračevićem progovorila o svojim bivšim koleginicama iz grupe "Đavolice" i otkrila detalje koje do sada niko nije znao. Pevačica Teodora Džehverović donedavno je bila članica grupe "Đavolice" koja se… »
Videćeš kakav ćeš život da imaš sa mnom! Luna posle raskida i histerije prišla Slobi, molila za oproštaj, pa otkrila…
Telegraf 04.01.2018
Nakon žestokog okršaja koji su imali sinoć, Luna u strahu da će se Radanović pomiriti sa ženom. Nakon što je prethodne noći raskinula sa njim, izmrškala ga i izvređala, Luna Đogani kasnije je prišla Slobi kako bi ga zamolila za oproštaj i… »
Puče bruka: Imala je seks zbog dva minuta spota! Teodori koleginice poslale žestoku poruku! (foto)
Srbija danas 04.01.2018
Mnogima se zamerila mala. Pevačica Teodora Džehverović donedavno je bila članica grupe "Đavolice" koja se raspala, a Teodora je nakon razlazala sa koleginicama Tamarom Milutinović i Goranom Gačić ostala u vrlo lošim odnosima. Kako je rekla, one… »
Detalj svima promakao: Evo zašto je Sloba pobesneo pre skandala sa Lunom! U wc-u... Šok!!! (video)
Srbija danas 04.01.2018
Kiji je jako neprijatno. Sloba Radanović u noći između 1. i 2. januara napravio je haos, kada je skinuo zavoj sa ruke i lupao u drvenu kapiju kako bi neko iz produkcije došao po njega i odveo ga na previjanje. Tada se žestoko posvađao i sa Lunom… »
Rečenica koja je svima promakla! Evo zašto je Sloba pobesneo pre skandala sa Lunom i šta se zaista dogodilo u wc-u! (video)
Telegraf 04.01.2018
Dok je besan stajao kod kapije čekajući da ga puste i odvedu na previjanje, Sloba je rekao šta se zaista desilo pre haosa i skidanja zavoja. Sloba Radanović u noći između 1. i 2. januara napravio je haos, kada je skinuo zavoj sa ruke i lupao u… »
Toj ženi treba stručna pomoć! Ljupka Stević oplela po Jeleni Golubović nakon što ju je u Zadruzi najstrašnije vređala…
Telegraf 04.01.2018
Pevačica je kako kaže nakon niza uvreda koje je rediteljka iznela na njen račun, danima u šoku. Ljupka Stević u novogodišnjoj noći je gostovala u Zadruzi i svim učesnicima priredila je ludu žurku. Atmosfera je bila i više nego dobra, pa je… »
Pričali su da sam kopile, a i on je vanbračno dete! Evo šta je sve Kija rekla o Slobinom ocu i Anabeli jer joj se nisu…
Telegraf 04.01.2018
- Neću da se spuštam na taj nivo i ne znam zašto svi ljudi očekuju da ja plačem... To što se smejem, ne znači da je meni ekstra - rekla je između ostalog Kija dok je razgovarala sa Miljanom. Kristina Kija Kockar razgovarala je sa Miljanom o Slobi… »
Anabela joj nije pružila ruku: Otkrila sve detalje porodične drame - poniženje i sram! (video)
Srbija danas 04.01.2018
Usledilo je izvinjenje. , Kristina Kockar razgovarala je sa Miljanom Vračevićem. Njih dvoje su se otakli ljubavnih problema koje ima Kija, inače, kao što je poznato, Slobina zakonita supruga. - Ja znam da sam čista što se tiče mnogih stvari, veruj… »
Završili smo! Mrš, bre! Nikad gora svađa Lune i Slobe, ona bacila flašu, raskinula s njim, urlala, vređala ga, pa…
Telegraf 04.01.2018
Modna blogerka i pevač prethodne noći imali su najburniji raskid do sada. Luna Đogani i Sloba Radanović prethodne noći imali su najžešči obračun do sada, nakon što je Đoganijeva raskinula sa Slobom nekoliko puta ga opsovavši i uputivši… »
Vesti dana »
Nastavljena blokada rektorata i Fakulteta u Beogradu: Pridružili se i studenti Fakulteta političkih nauka
Kurir pre 2 satajoš 18 povezanih
Haos ispred Skupštine grada Novog Sada: Demonstranti upadali u zgradu, gurali se sa policijom: Burno i u sali, Milan Đurić ostaje gradonačelnik (foto, video)
Blic pre 46 minutajoš 46 povezanih
„Đurić je postavio narko dilere“: Goran Ješić ispred Skupštine Novog Sada
Danas pre 9 minutajoš 27 povezanih
Izraelski udari širom Gaze, stradalo 12 osoba; IDF: Ubijeni članovi Hamasa koji su učestvovali u napadu 7. oktobra
RTS pre 34 minutajoš 20 povezanih