Povezane vesti
Tramp: Kakvi eksperti, da nije bilo mene…
Mondo 04.01.2018
Mogući pregovori između Severne i Južne Koreje su dobra stvar, poručio je američki predsednik Donald Tramp, koji je sebi pripisao zasluge za bilo kakav eventualni dijalog, nakon što su Seul i Pjongjang izrazili želju da komuniciraju. Foto: AP… »
Trump: Bez mene ne bi bilo dijaloga dvije Koreje
Al Jazeera 04.01.2018
Južna i Sjeverna Koreja uspostavile su 'vruću telefonsku liniju', koja je protekle dvije godine bila van upotrebe. Mogući pregovori između Sjeverne i Južne Koreje dobra su stvar, poručio je u četvrtak američki predsjednik Donald Trump, koji je… »
Tramp: Razgovori dve Koreje posledica moje čvrste politike
Novi magazin 04.01.2018
Američki predsednik Donald Tramp je danas pozdravio obnavljanje komunikacija Severne i Južne Koreje, dodavši da je dijalog posledica njegove čvrste politike. "Sa svim propalim 'stručnjacima' koji daju savete, da li neko zaista veruje da bi sada bilo… »
Tramp: Da nije bilo mene, da li bi bilo dijaloga dve Koreje
RTS 04.01.2018
Mogući pregovori između Severne i Južne Koreje su dobra stvar, poručio je američki predsednik Donald Tramp, koji je sebi pripisao zasluge za bilo kakav eventualni dijalog, nakon što su Seul i Pjongjang pokazali želju da komuniciraju. "Da li iko… »
Vesti dana »
"Jedini koji je došao iz Zvezda Granda": Tanja Savić pozvala kolege na koncert, došao samo jedan pevač
Mondo pre 47 minutajoš 8 povezanih
Erdogan podržava hapšenje Netanjahua: "Treba obnoviti poverenje čovečanstva"
Kurir pre 2 satajoš 6 povezanih
Putin potpisao zakon o zabrani javne propagande odbijanja rađanja dece: Kazne idu i do pet miliona rubalja
Blic pre 6 satijoš 5 povezanih