Povezane vesti
Trump: Bez mene ne bi bilo dijaloga dvije Koreje
Al Jazeera 04.01.2018
Južna i Sjeverna Koreja uspostavile su 'vruću telefonsku liniju', koja je protekle dvije godine bila van upotrebe. Mogući pregovori između Sjeverne i Južne Koreje dobra su stvar, poručio je u četvrtak američki predsjednik Donald Trump, koji je sebi… »
Tramp: Kakvi eksperti, da nije bilo mene…
Mondo 04.01.2018
Mogući pregovori između Severne i Južne Koreje su dobra stvar, poručio je američki predsednik Donald Tramp, koji je sebi pripisao zasluge za bilo kakav eventualni dijalog, nakon što su Seul i Pjongjang izrazili želju da komuniciraju. Foto: AP Photo/Evan… »
Tramp: Da nije bilo mene, da li bi bilo dijaloga dve Koreje
RTS 04.01.2018
Mogući pregovori između Severne i Južne Koreje su dobra stvar, poručio je američki predsednik Donald Tramp, koji je sebi pripisao zasluge za bilo kakav eventualni dijalog, nakon što su Seul i Pjongjang pokazali želju da komuniciraju. "Da li iko veruje da… »
Tramp: Razgovori dve Koreje posledica moje čvrste politike
Novi magazin 04.01.2018
Američki predsednik Donald Tramp je danas pozdravio obnavljanje komunikacija Severne i Južne Koreje, dodavši da je dijalog posledica njegove čvrste politike. "Sa svim propalim 'stručnjacima' koji daju savete, da li neko zaista veruje da bi sada bilo… »
Vesti dana »
U požarima u Beotiji i Atici u Grčkoj izgorelo više od 111.000 hektara zemljišta
Insajder pre 1 danjoš 27 povezanih
Najluđi kraj utakmice u Superligi Srbije: Sudija se spremao da svira kraj, usledila je neviđena greška Zemuna
Telegraf pre 3 satajoš 29 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Arakči: Pregovori Irana i Omana o Ormuzu u završnoj fazi; OPEK+ povećava proizvodne kvote
RTV pre 3 satajoš 56 povezanih
Mladi košarkaši Srbije deveti na evropskom prvenstvu: Na kraju "orlići" savladali Litvaniu posle preokreta
Dnevnik pre 4 satijoš 29 povezanih
Dan na izmaku, a temperatura ne pada - u Kikindi i na Paliću u 17 časova 38 stepeni
Insajder pre 8 satijoš 53 povezane