Povezane vesti
Prosinečki: Cilj je plasman na Evropsko prvenstvo
Sportal blic 04.01.2018
Srećan sam što mi je ukazana čast da vodim vrsnu ekipu igrača kakvu ima reprezentacija BiH i zahvalio bih se na ukazanom poverenju. Znam da nas čeka težak posao, tako da ćemo brzo krenuti sa dogovorima oko sastava tima, a potom i vrlo brzo sa pripremama… »
Robert Prosinečki novi selektor reprezentacije BiH
Al Jazeera 04.01.2018
Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine odlučeno je da Prosinečki bude novi selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine. Robert Prosinečki novi je selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Izvršni odbor… »
Prosinečki novi selektor BiH
Danas 04.01.2018
Robert Prosinečki je novi selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, javio je portal Reprezentacija.ba. Odluka je doneta posle sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine koja je održana u hotelu Terme na Ilidži, prenosi… »
Zvanično - Prosinečki selektor u komšiluku!
Sportske.net 04.01.2018
Bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki imenovan je za novog selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine. Proslavljeni hrvatski fudbaler Robert Prosinečki imenovan je u četvrtak za novog selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine! Tu odluku… »
Ipak sa zmajevima: Robert Prosinečki preuzeo reprezentaciju Bosne i Hercegovine
Hot sport 04.01.2018
Na klupi komšija Prosinečki će debitovati već na američkoj turneji ovog meseca. Bosna i Hercegovina će 28. januara igrati meč u Los Anđelesu, a 31. u San Antoniju predvođena Robertom Prosinečkim, kako javlja ‘Večernji list’. Prvi rival su SAD, a drugi… »
Vesti dana »

Protest i šetnja zaposlenih u kulturi u Beogradu: "Prosečna zarada 76.000, a za državu smo nevidljivi"
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih

Pogledajte kako oblaci jure prema Srbiji: Ovi delovi biće prvi na udaru kiše, evo kada i ostali
Telegraf pre 5 satijoš 14 povezanih

Provalio u kuću i firmu na periferiji Subotice Ukradena roba vraćena vlasnicima
Alo pre 24 minutajoš 27 povezanih

Bivši Trampov savetnik Džon Bolton predao se vlastima nakon podizanja optužnice
Nova pre 44 minutajoš 24 povezane