Повезане вести
Просинечки: Циљ је пласман на Европско првенство
Спортал блиц 04.01.2018
Срећан сам што ми је указана част да водим врсну екипу играча какву има репрезентација БиХ и захвалио бих се на указаном поверењу. Знам да нас чека тежак посао, тако да ћемо брзо кренути са договорима око састава тима, а потом и… »
Роберт Просинечки нови селектор репрезентације БиХ
Ал Јазеера 04.01.2018
На данашњој сједници Извршног одбора Ногометног савеза Босне и Херцеговине одлучено је да Просинечки буде нови селектор репрезентације Босне и Херцеговине. Роберт Просинечки нови је селектор ногометне репрезентације Босне и… »
Просинечки нови селектор БиХ
Данас 04.01.2018
Роберт Просинечки је нови селектор фудбалске А репрезентације Босне и Херцеговине, јавио је портал Репрезентација.ба. Одлука је донета после седнице Извршног одбора Фудбалског савеза Босне и Херцеговине која је одржана у хотелу… »
Званично - Просинечки селектор у комшилуку!
Спортске.нет 04.01.2018
Бивши тренер Црвене звезде Роберт Просинечки именован је за новог селектора репрезентације Босне и Херцеговине. Прослављени хрватски фудбалер Роберт Просинечки именован је у четвртак за новог селектора репрезентације Босне и… »
Ипак са змајевима: Роберт Просинечки преузео репрезентацију Босне и Херцеговине
Хот спорт 04.01.2018
На клупи комшија Просинечки ће дебитовати већ на америчкој турнеји овог месеца. Босна и Херцеговина ће 28. јануара играти меч у Лос Анђелесу, а 31. у Сан Антонију предвођена Робертом Просинечким, како јавља ‘Вечерњи лист’. Први… »
Вести дана »
Адвокатица: Сви приведени на Славији пуштени на слободу, у питању прекршајне пријаве
Радио 021 пре 5 сатијош 17 повезаних
Архив јавних скупова: На Славији било између 180.000 и 190.000 људи, други највећи протест од пада Милошевића
Недељник пре 21 минутајош 21 повезана
Трамп: Договор са Ираном при крају, Ормуски мореуз би опет могао да буде отворен
BBC News пре 4 сатијош 33 повезане
Кецмановић бољи од Марожана на почетку Ролан Гароса
Сербиан Невс Медиа пре 47 минутајош 27 повезаних