Povezane vesti

Prosinečki: Cilj je plasman na Evropsko prvenstvo

Prosinečki: Cilj je plasman na Evropsko prvenstvo

Sportal blic 04.01.2018
Srećan sam što mi je ukazana čast da vodim vrsnu ekipu igrača kakvu ima reprezentacija BiH i zahvalio bih se na ukazanom poverenju. Znam da nas čeka težak posao, tako da ćemo brzo krenuti sa dogovorima oko sastava tima, a potom i vrlo brzo sa… »
Robert Prosinečki novi selektor reprezentacije BiH

Robert Prosinečki novi selektor reprezentacije BiH

Al Jazeera 04.01.2018
Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine odlučeno je da Prosinečki bude novi selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine. Robert Prosinečki novi je selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Izvršni… »
Prosinečki novi selektor BiH

Prosinečki novi selektor BiH

Danas 04.01.2018
Robert Prosinečki je novi selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, javio je portal Reprezentacija.ba. Odluka je doneta posle sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine koja je održana u hotelu Terme na Ilidži… »
Zvanično - Prosinečki selektor u komšiluku!

Zvanično - Prosinečki selektor u komšiluku!

Sportske.net 04.01.2018
Bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki imenovan je za novog selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine. Proslavljeni hrvatski fudbaler Robert Prosinečki imenovan je u četvrtak za novog selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine! Tu odluku… »
Ipak sa zmajevima: Robert Prosinečki preuzeo reprezentaciju Bosne i Hercegovine

Ipak sa zmajevima: Robert Prosinečki preuzeo reprezentaciju Bosne i Hercegovine

Hot sport 04.01.2018
Na klupi komšija Prosinečki će debitovati već na američkoj turneji ovog meseca. Bosna i Hercegovina će 28. januara igrati meč u Los Anđelesu, a 31. u San Antoniju predvođena Robertom Prosinečkim, kako javlja ‘Večernji list’. Prvi rival su… »

Vesti dana »