Повезане вести

Просинечки: Циљ је пласман на Европско првенство

Просинечки: Циљ је пласман на Европско првенство

Спортал блиц 04.01.2018
Срећан сам што ми је указана част да водим врсну екипу играча какву има репрезентација БиХ и захвалио бих се на указаном поверењу. Знам да нас чека тежак посао, тако да ћемо брзо кренути са договорима око састава тима, а потом и… »
Роберт Просинечки нови селектор репрезентације БиХ

Роберт Просинечки нови селектор репрезентације БиХ

Ал Јазеера 04.01.2018
На данашњој сједници Извршног одбора Ногометног савеза Босне и Херцеговине одлучено је да Просинечки буде нови селектор репрезентације Босне и Херцеговине. Роберт Просинечки нови је селектор ногометне репрезентације Босне и… »
Просинечки нови селектор БиХ

Просинечки нови селектор БиХ

Данас 04.01.2018
Роберт Просинечки је нови селектор фудбалске А репрезентације Босне и Херцеговине, јавио је портал Репрезентација.ба. Одлука је донета после седнице Извршног одбора Фудбалског савеза Босне и Херцеговине која је одржана у хотелу… »
Званично - Просинечки селектор у комшилуку!

Званично - Просинечки селектор у комшилуку!

Спортске.нет 04.01.2018
Бивши тренер Црвене звезде Роберт Просинечки именован је за новог селектора репрезентације Босне и Херцеговине. Прослављени хрватски фудбалер Роберт Просинечки именован је у четвртак за новог селектора репрезентације Босне и… »
Ипак са змајевима: Роберт Просинечки преузео репрезентацију Босне и Херцеговине

Ипак са змајевима: Роберт Просинечки преузео репрезентацију Босне и Херцеговине

Хот спорт 04.01.2018
На клупи комшија Просинечки ће дебитовати већ на америчкој турнеји овог месеца. Босна и Херцеговина ће 28. јануара играти меч у Лос Анђелесу, а 31. у Сан Антонију предвођена Робертом Просинечким, како јавља ‘Вечерњи лист’. Први… »

Вести дана »