Povezane vesti
Prosinečki: Cilj je plasman na Evropsko prvenstvo
Sportal blic 04.01.2018
Srećan sam što mi je ukazana čast da vodim vrsnu ekipu igrača kakvu ima reprezentacija BiH i zahvalio bih se na ukazanom poverenju. Znam da nas čeka težak posao, tako da ćemo brzo krenuti sa dogovorima oko sastava tima, a potom i vrlo brzo sa… »
Robert Prosinečki novi selektor reprezentacije BiH
Al Jazeera 04.01.2018
Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine odlučeno je da Prosinečki bude novi selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine. Robert Prosinečki novi je selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Izvršni… »
Prosinečki novi selektor BiH
Danas 04.01.2018
Robert Prosinečki je novi selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, javio je portal Reprezentacija.ba. Odluka je doneta posle sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine koja je održana u hotelu Terme na Ilidži… »
Zvanično - Prosinečki selektor u komšiluku!
Sportske.net 04.01.2018
Bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki imenovan je za novog selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine. Proslavljeni hrvatski fudbaler Robert Prosinečki imenovan je u četvrtak za novog selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine! Tu odluku… »
Ipak sa zmajevima: Robert Prosinečki preuzeo reprezentaciju Bosne i Hercegovine
Hot sport 04.01.2018
Na klupi komšija Prosinečki će debitovati već na američkoj turneji ovog meseca. Bosna i Hercegovina će 28. januara igrati meč u Los Anđelesu, a 31. u San Antoniju predvođena Robertom Prosinečkim, kako javlja ‘Večernji list’. Prvi rival su… »
Vesti dana »
Vučić pred više hiljada ljudi na otvaranju deonice Moravskog koridora: Nećemo dati zemlju najgorima u ruke! Već sutra od 9 auto-putem do Vrnjačke Banje!
Kurir pre 26 minutajoš 19 povezanih
BLOG UŽIVO Studenti iz pravca Nemanjine krenuli ka Slaviji na protest, Zlatku Kokanoviću oduzet traktor, Nebojša Petković priveden
Nova pre 9 minutajoš 14 povezanih
Helikopter udario u zgradu bolnice u Turskoj – najmanje četiri osobe poginule
N1 Info pre 4 satijoš 16 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 4 satijoš 1 povezana
U 16h na Slaviji protest, prvi incidenti – Kokanoviću pauk odneo traktor, Petković priveden UŽIVO
Novi magazin pre 7 minutajoš 13 povezanih