Повезане вести
Јелена Ђоковић: Људи су кривили мене за Новакову тешку годину
РТС 04.01.2018
Упирали су прстом у мене, викали и дискриминисали ме људи који су били несрећни због тешке године мог мужа, рекла је супруга најбољег српског тенисера Јелена Ђоковић у искреној поруци на „Инстаграму“. У поруци којом је пожелела… »
Јелена Ђоковић никад искренија: Имала сам тешку трудноћу и сви су ме окривили за лошу годину мог супруга
Блиц 04.01.2018
Јелена Ђоковић у дугачком посту којим је честитала Нову годину искрено као никада до сада осврнула се на годину која је иза ње. Јелена је између осталог написала и: - Драги моји анђели, хвала вам што сте уз мене и што слушате… »
Јелена Ђоковић искрено: Несрећни људи су ме оптужили због тешке године мог мужа (видео)
Вечерње новости 04.01.2018
Супруга прослављеног тенисера се на Инстаграму осврнула на претходну годину, сумирала лепе тренутке, али и оне лоше. ЈЕЛЕНА Ђоковић се на свом Инстаграм профилу осврнула на претходну годину, сумирала лепе тренутке, али и оне… »
Вести дана »
УЖИВО: Криза на Блиском истоку Нови инцидент на граници: Ракете из Либана, Израел одговорио ударима
Еуроневс пре 6 минутајош 46 повезаних
До 8. маја и даље ниже акцизе на деривате нафте, за безоловни бензин 54 динара по литру
РТС пре 36 минутајош 21 повезана
У Србији у периоду јануар-март ове године број живорођених већи за 3,6 одсто
РТВ пре 46 минутајош 17 повезаних
Ројтерс: Интерни мејл Пентагона наводи могућу опцију о суспендовању Шпаније из НАТО
Бета пре 1 сатјош 18 повезаних
Српски лекари потврдили лоше стање Ратка Младића, огласио се и министар: "Не можете казну претварати у освету"
Мондо пре 25 минутајош 16 повезаних