Povezane vesti
Jelena Đoković: Ljudi su krivili mene za Novakovu tešku godinu
RTS 04.01.2018
Upirali su prstom u mene, vikali i diskriminisali me ljudi koji su bili nesrećni zbog teške godine mog muža, rekla je supruga najboljeg srpskog tenisera Jelena Đoković u iskrenoj poruci na „Instagramu“. U poruci kojom je poželela svima srećnu Novu… »
Jelena Đoković nikad iskrenija: Imala sam tešku trudnoću i svi su me okrivili za lošu godinu mog supruga
Blic 04.01.2018
Jelena Đoković u dugačkom postu kojim je čestitala Novu godinu iskreno kao nikada do sada osvrnula se na godinu koja je iza nje. Jelena je između ostalog napisala i: - Dragi moji anđeli, hvala vam što ste uz mene i što slušate moje molitve. Aktivno… »
Jelena Đoković iskreno: Nesrećni ljudi su me optužili zbog teške godine mog muža (video)
Večernje novosti 04.01.2018
Supruga proslavljenog tenisera se na Instagramu osvrnula na prethodnu godinu, sumirala lepe trenutke, ali i one loše. JELENA Đoković se na svom Instagram profilu osvrnula na prethodnu godinu, sumirala lepe trenutke, ali i one loše koje se tiču teških… »
Vesti dana »
Hit izjava selektora Paragvaja: Ne znam ni gde igramo osminu finala
Kurir pre 41 minutajoš 36 povezanih
Maroko poslao Holandiju kući, penali presudili derbi šesnaestine finala
RTS pre 26 minutajoš 14 povezanih
Novak posle meča čestitao publici, pa poručio: "Samo da Tara smisli..."
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih
Na današnji dan, 30. jun: Umrla Borka Pavićević, Irak otvorio ogromna naftna polja stranim firmama...
N1 Info pre 41 minutajoš 2 povezane