Povezane vesti
Seka Aleksić otkriva da li se potukla sa Darom Bubamarom
Tračara 04.01.2018
Seka Aleksić u aprilu će održati solistički koncert u Štark Areni, a odmah po objavljivanju ove vesti uzjogunila se Dara Bubamara, koja je neposredno pre toga zakazala koncert u istom mesecu. Nakon što se pojavila informacija da su se dve… »
SEKA O SUKOBU SA DAROM: Nije mi uopšte jasno zašto to radi!
Svet & Skandal 04.01.2018
Najavljeni koncert pevačice Seke Aleksić za april je izazvao pometnju kod njene koleginice Dare Bubamare koja je svoj koncert zakazala za isti mesec. Naime, pojavila se informacija da su se Seka i Dara potukle, posle čega je Aleksićeva to negirala u… »
Seka konačno progovorila o sukobu sa darom: Nije mi uopšte jasno zašto to radi!
Kurir 04.01.2018
Aleksićeva je odlučila da kaže šta je prava istina. "Jedan dan sam ušla na Instagram i videla da smo se Dara i ja potukle. Nije to apsolutno istina. Već sam rekla da Dari jeste krivo i jeste ljuta što ima koncert u Areni iako meni nije jasno… »
Vesti dana »

Želiš u plej-of, a dozvoljavaš seriju 0:25 za 6,5 minuta - Šta se desilo sa ovim timom?!
Sportske.net pre 1 satjoš 4 povezane

Predsednik Vučić sa ženskom bokserskom reprezentacijom Srbije: Prijem uoči početka Svetskog prvenstva u Nišu
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane

Sahel, malo poznati region u Africi, beleži više 'smrti od terorizma' nego ostatak sveta zajedno
BBC News pre 1 satjoš 1 povezana

"Amerika nas je izdala": Ukrajinski vojnici besni nakon svađe Tramp-Zelenski: Neka otvoreno izrazi svoju podršku Putinu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana