Povezane vesti
Šmeker pravi, baš onako kako ja volim! Maca bez blama priznala učesnici Zadruge da je otkinula na njenog tatu! (VIDEO)
Telegraf 04.01.2018
- Dobro ti tata izgleda, majke mi! - rekla je Maca Diskrecija na početku razgovora. Maca Diskrecija otvoreno je priznala pred svima da joj se dopada otac jedne zadrugarke, a onda mu javno uputila i pozdrav. Divna priznala da je sa Markom imala seks 4… »
Izložila sam se na njega: Maca Diskrecija u neizdržu... Pohotno želi da se prepusti zadrugarkinom ocu!
Srbija danas 04.01.2018
Niko nije očekivao... U neobaveznom razgovoru koji su u dnevnoj sobi vodile okupljene zadrugarke otkrivene su nove simpatije. Naime, Maca Diskrecija otvoreno je govorila o tome da joj se sviđa otac njene cimerke i da je "baš po njenom ukusu". - Šta kaže… »
Vesti dana »

"Gađani su flašama sa zaleđenom vodom": Dačić: Sinoć povređeno je 75 policijskih službenika, privedeno 114 osoba (video)
Blic pre 38 minutajoš 139 povezanih

Uživo ima povređenih u Beogradu Topovski udari u Nemanjinoj, u Nišu letela jaja prema Žandarmeriji (video)
Blic pre 58 minutajoš 60 povezanih

Radar: Predsednik suda blizak vlastima doneo odluku da pusti bivše ministre
Novi magazin pre 4 satijoš 28 povezanih

Tramp i Putin na Aljasci: Susret u koji su uperene oči celog sveta
BBC News pre 24 satajoš 53 povezane

Putin zvao Trampa u "zver" od 245.000 dolara: Luksuzni auto otporan na metke i bombe stigao na Aljasku
Mondo pre 38 minutajoš 44 povezane