Povezane vesti
Šmeker pravi, baš onako kako ja volim! Maca bez blama priznala učesnici Zadruge da je otkinula na njenog tatu! (VIDEO)
Telegraf 04.01.2018
- Dobro ti tata izgleda, majke mi! - rekla je Maca Diskrecija na početku razgovora. Maca Diskrecija otvoreno je priznala pred svima da joj se dopada otac jedne zadrugarke, a onda mu javno uputila i pozdrav. Divna priznala da je sa Markom imala seks 4… »
Izložila sam se na njega: Maca Diskrecija u neizdržu... Pohotno želi da se prepusti zadrugarkinom ocu!
Srbija danas 04.01.2018
Niko nije očekivao... U neobaveznom razgovoru koji su u dnevnoj sobi vodile okupljene zadrugarke otkrivene su nove simpatije. Naime, Maca Diskrecija otvoreno je govorila o tome da joj se sviđa otac njene cimerke i da je "baš po njenom ukusu". - Šta kaže… »
Vesti dana »

Alkaraz ubacio rivala u mašinicu! Novi imidž, stare navike: "Ćelavi" Karlitos na impresivan način izborio plasman u treće kolo US opena!
Kurir pre 17 minutajoš 22 povezane

Danas je Velika Gospojina ili Uspenje Presvete Bogorodice, ili Međudnevnica a ovo su predanja i običaji! Velika Gospojina
Volim Zrenjanin pre 32 minutajoš 13 povezanih

Vozači, da znate: Očekuje se pojačan saobraćaj, na Horgošu se čeka manje od sat vremena
Radio 021 pre 33 minutajoš 6 povezanih

Od danas velike izmene u gradskom prevozu na Novom Beogradu zbog Bir festa
Nova pre 28 minutajoš 6 povezanih

Profesor FPN o kašnjenju plata: Bojim se da je državna kasa već ispražnjena, da nismo likvidni kao država i društvo
N1 Info pre 37 minutajoš 1 povezana