Povezane vesti
Banđur: Oni koje smatram mogućim naručiocima paljenja mog automobila odbili su poligraf
Blic 05.01.2018
Zamenik gradonačelnika Niša Miloš Banđur, jedan od niških funkcionera čiji je automobil zapaljen, kaže da ima nezvanične informacije da su poligrafsko testiranje odbili svi koje je naveo kao potencionalne naručioce tog dela. O ovim informacijama "Južne… »
Banđur: Osumnjičeni za paljenje automobila u Nišu odbili poligrafsko testiranje
Novi magazin 05.01.2018
Zamenik gradonačelnika Miloš Banđur, jedan od niških funkcionera čiji je automobila zapaljen, rekao je danas da ima nezvanične informacije da su poligrafsko testiranje odbili svi koje je naveo kao potencionalne naručioce tog dela. "Policija i tužilaštvo… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana