Povezane vesti
Skupovi podrške vladi u Iranu
RTS 05.01.2018
U više iranskih gradova okupilo se na desetine hiljada građana kako bi iskazali podršku vladi i klerskom establišmentu. Provladini demonstranti su optužili Sjedinjene Američke Države za organizovanje sedmodnevnih antivladinih protesta, javila je… »
Teroristi protiv teherana: Islamska država podržala antivladine proteste u Iranu
Kurir 05.01.2018
Džihadisti su u svom propagandnom listu Al Nabi nazvali demonstracije "revolucijom protiv režima" i ustankom protiv vladavine klera. Poruka koju su demonstranti poslali iranskim vlastima je veoma značajna i to treba nastaviti, navodi se u saopštenju… »
Vladine pristalice izašle na ulice irana: Imam pozvao na kažnjavanje organizatora protesta
Kurir 05.01.2018
Posle molitve petkom imam Ahmad Hatami pozvao je vlasti da "oštro" postupe sa odgovornima za organizovanje protesta u kojima je poginulo 22 ljudi, a uhapšeno više od 1.000. "Ali prema ovim običnim Irancima koje su izgrednici uz podršku Amerike… »
Iran: Nakon protesta, skupovi podrške Vladi
Al Jazeera 05.01.2018
Imam Ahmad Khatami pozvao je vlasti da oštro postupe s odgovornima za organiziranje protesta u Islamskoj Republici. U više gradova Irana u petak se okupilo na desetke hiljada građana kako bi iskazali podršku Vladi i vjerskom establišmentu… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA: Ukrajinci raketama gađali pijacu u Hersonskoj oblasti, ima mrtvih
RTV pre 5 satijoš 32 povezane

(Video) Veličanstven prizor Studenti koji žele da uče osvetlili Pionirski park mobilnim telefonima
Dnevnik pre 53 minutajoš 24 povezane