Повезане вести

Скупови подршке влади у Ирану

Скупови подршке влади у Ирану

РТС 05.01.2018
У више иранских градова окупило се на десетине хиљада грађана како би исказали подршку влади и клерском естаблишменту. Провладини демонстранти су оптужили Сједињене Америчке Државе за организовање седмодневних антивладиних… »
Владине присталице изашле на улице ирана: Имам позвао на кажњавање организатора протеста

Владине присталице изашле на улице ирана: Имам позвао на кажњавање организатора протеста

Курир 05.01.2018
После молитве петком имам Ахмад Хатами позвао је власти да "оштро" поступе са одговорнима за организовање протеста у којима је погинуло 22 људи, а ухапшено више од 1.000. "Али према овим обичним Иранцима које су изгредници уз… »
Терористи против техерана: Исламска држава подржала антивладине протесте у Ирану

Терористи против техерана: Исламска држава подржала антивладине протесте у Ирану

Курир 05.01.2018
Џихадисти су у свом пропагандном листу Ал Наби назвали демонстрације "револуцијом против режима" и устанком против владавине клера. Порука коју су демонстранти послали иранским властима је веома значајна и то треба наставити… »
Иран: Након протеста, скупови подршке Влади

Иран: Након протеста, скупови подршке Влади

Ал Јазеера 05.01.2018
Имам Ахмад Кхатами позвао је власти да оштро поступе с одговорнима за организирање протеста у Исламској Републици. У више градова Ирана у петак се окупило на десетке хиљада грађана како би исказали подршку Влади и вјерском… »

Вести дана »