Povezane vesti

Ivanić Dodiku: Zakasnili ste, a na mene prebacujete odgovornost

Ivanić Dodiku: Zakasnili ste, a na mene prebacujete odgovornost

Slobodna Evropa 05.01.2018
Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić odgovorio je na pismo predsednika Republike Srpske Milorada Dodika u kojem ga je podsetio da je ranije tvrdio da ne želi prisustvo pripadnika Oružanih snaga BiH na proslavi Dana RS 9. januara, a da sada… »
Polemika Dodika i Ivanića o Trećem puku

Polemika Dodika i Ivanića o Trećem puku

RTS 05.01.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je pismo članu Predsedništva BiH iz RS Mladenu Ivaniću i pozvao ga da obezbedi učešće Trećeg pešadijskog Republika Srpska puka na proslavi Dana RS u Banjaluci. Ivanić odgovara: Organizacioni odbor… »
Ivanić: Postrojavanja oružanih snaga za Dan RS neće biti

Ivanić: Postrojavanja oružanih snaga za Dan RS neće biti

N1 Info 05.01.2018
Član Predsedništva BiH Mladen Ivanić je u intervjuu za N1 rekao da postrojavanja oficira Oružanih snaga BiH za Dan Republike Srpske "verovatno neće biti, ako stvari ostanu kakve su sada". Ivanić je ranije rekao da bi možda i dozvolio postrojavanje… »
Ivanić: Dan RS verovatno bez postrojavanja srpskih pripadnika OS BiH

Ivanić: Dan RS verovatno bez postrojavanja srpskih pripadnika OS BiH

Novi magazin 05.01.2018
Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je da verovatno neće biti postrojavanja srpskih pripadnika Oružanih snaga BiH 9. januara, za Dan Republike Srpske, ako "stvari ostanu kakve su sada". "Ja sam smatrao prirodnim i normalnim da se to… »
Ivanić odgovorio Dodiku: “Odgovornost za vlastitu grešku pokušavate prebaciti na mene”

Ivanić odgovorio Dodiku: “Odgovornost za vlastitu grešku pokušavate prebaciti na mene”

Blic 05.01.2018
Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić istakao je da je u njegovoj isključivoj nadležnosti mogućnost postrojavanja svečane jedinice Trećeg pešadijskog Republika Srpska puka na proslavi 9. januara - Dana Republike u Banjaluci, kako je… »
Ivanić: Zakasnio Dodikov zahtjev za postrojavanje Oružanih snaga BiH

Ivanić: Zakasnio Dodikov zahtjev za postrojavanje Oružanih snaga BiH

Al Jazeera 05.01.2018
Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska od člana bh. Predsjedništva zatražio slanje Trećeg puka Oružanih snaga Bosne i Hercegovine na defile povodom dana RS-a, ali dobio je odbijenicu. Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić… »
Dodik pozvao Ivanića da obezbedi učešće Trećeg puka u defileu ovodom obeležavanja Dana RS

Dodik pozvao Ivanića da obezbedi učešće Trećeg puka u defileu ovodom obeležavanja Dana RS

Večernje novosti 05.01.2018
"Očekujem Vaš odgovor u što kraćem vremenskom roku, kako bi se ispoštovale sve potrebne procedure i kako bi se jedinica Srba Oružanih snaga BiH našla na čelu Svečanog defilea u čast Dana Republike Srpske", napisao je Dodik Ivaniću. Predsednik… »
Dodik pozvao Ivanića da obezbedi učešće srpskih pripadnika u proslavi Dana RS

Dodik pozvao Ivanića da obezbedi učešće srpskih pripadnika u proslavi Dana RS

Novi magazin 05.01.2018
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik pozvao je danas srpskog člana Predsedništva BiH Mladena Ivanića da obezbedi učešće srpskih pripadnika Oružanih snaga BiH u svečanom defileu povodom obeležavanja 9. januara, Dana Republike Srpske… »
Dodik pozvao Ivanića da obezbedi učešće pripadnika OS BiH u svečanom defileu za Dan Republike

Dodik pozvao Ivanića da obezbedi učešće pripadnika OS BiH u svečanom defileu za Dan Republike

Blic 05.01.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je danas člana Predsedništva BiH iz Srpske Mladena Ivanića da obezbedi učešće pripadnika Oružanih snaga (OS) BiH iz reda srpskog naroda u svečanom defileu povodom obeležavanja Dana Republike. -… »

Vesti dana »