Повезане вести

Иванић Додику: Закаснили сте, а на мене пребацујете одговорност

Иванић Додику: Закаснили сте, а на мене пребацујете одговорност

Слободна Европа 05.01.2018
Српски члан Председништва БиХ Младен Иванић одговорио је на писмо председника Републике Српске Милорада Додика у којем га је подсетио да је раније тврдио да не жели присуство припадника Оружаних снага БиХ на прослави Дана РС 9… »
Полемика Додика и Иванића о Трећем пуку

Полемика Додика и Иванића о Трећем пуку

РТС 05.01.2018
Председник Републике Српске Милорад Додик упутио је писмо члану Председништва БиХ из РС Младену Иванићу и позвао га да обезбеди учешће Трећег пешадијског Република Српска пука на прослави Дана РС у Бањалуци. Иванић одговара… »
Иванић: Постројавања оружаних снага за Дан РС неће бити

Иванић: Постројавања оружаних снага за Дан РС неће бити

Н1 Инфо 05.01.2018
Члан Председништва БиХ Младен Иванић је у интервјуу за Н1 рекао да постројавања официра Оружаних снага БиХ за Дан Републике Српске "вероватно неће бити, ако ствари остану какве су сада". Иванић је раније рекао да би можда и… »
Иванић: Дан РС вероватно без постројавања српских припадника ОС БиХ

Иванић: Дан РС вероватно без постројавања српских припадника ОС БиХ

Нови магазин 05.01.2018
Српски члан Председништва БиХ Младен Иванић изјавио је да вероватно неће бити постројавања српских припадника Оружаних снага БиХ 9. јануара, за Дан Републике Српске, ако "ствари остану какве су сада". "Ја сам сматрао природним и… »
Иванић одговорио Додику: “Одговорност за властиту грешку покушавате пребацити на мене”

Иванић одговорио Додику: “Одговорност за властиту грешку покушавате пребацити на мене”

Блиц 05.01.2018
Српски члан Председништва БиХ Младен Иванић истакао је да је у његовој искључивој надлежности могућност постројавања свечане јединице Трећег пешадијског Република Српска пука на прослави 9. јануара - Дана Републике у… »
Иванић: Закаснио Додиков захтјев за постројавање Оружаних снага БиХ

Иванић: Закаснио Додиков захтјев за постројавање Оружаних снага БиХ

Ал Јазеера 05.01.2018
Предсједник бх. ентитета Република Српска од члана бх. Предсједништва затражио слање Трећег пука Оружаних снага Босне и Херцеговине на дефиле поводом дана РС-а, али добио је одбијеницу. Члан Предсједништва Босне и Херцеговине… »
Додик позвао Иванића да обезбеди учешће Трећег пука у дефилеу оводом обележавања Дана РС

Додик позвао Иванића да обезбеди учешће Трећег пука у дефилеу оводом обележавања Дана РС

Вечерње новости 05.01.2018
"Очекујем Ваш одговор у што краћем временском року, како би се испоштовале све потребне процедуре и како би се јединица Срба Оружаних снага БиХ нашла на челу Свечаног дефилеа у част Дана Републике Српске", написао је Додик… »
Додик позвао Иванића да обезбеди учешће српских припадника у прослави Дана РС

Додик позвао Иванића да обезбеди учешће српских припадника у прослави Дана РС

Нови магазин 05.01.2018
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик позвао је данас српског члана Председништва БиХ Младена Иванића да обезбеди учешће српских припадника Оружаних снага БиХ у свечаном дефилеу поводом обележавања 9. јануара, Дана… »
Додик позвао Иванића да обезбеди учешће припадника ОС БиХ у свечаном дефилеу за Дан Републике

Додик позвао Иванића да обезбеди учешће припадника ОС БиХ у свечаном дефилеу за Дан Републике

Блиц 05.01.2018
Председник Републике Српске Милорад Додик позвао је данас члана Председништва БиХ из Српске Младена Иванића да обезбеди учешће припадника Оружаних снага (ОС) БиХ из реда српског народа у свечаном дефилеу поводом обележавања Дана… »

Вести дана »