Povezane vesti
Kurir vesti uživo: Ekskluzivna ispovest zatvorenika! Zašto su poslednji dani ubice iz Rakovice ledili krv u žilama cimerima…
Kurir 05.01.2018
Šta nam je u ekskluzivnoj ispovesti otkrio zatvorenik koji je delio ćeliju sa Markom Nikolićem? Do kada će trajati epidemija malih boginja u Srbiji? Da li će Bora Drljača ipak nastupati u Puli za Srpsku novu godinu? "Ciklonska bomba" u Americi… »
Ispovest zatvorenika koji je delio ćeliju sa monstrumom: Noću me je mazio po kosi, ledila mi se krv u žilama!
Press 05.01.2018
U sredu, 27. decembra, poslednji put smo bili zajedno u ćeliji. Igrali smo monopol. Prekinuo je igru i rekao: „Spreman sam da idem kod sina. Došlo je vreme.“. Sutradan sam pušten iz CZ, a onda sam u subotu na televiziji saznao da je Marko Nikolić… »
Vesti dana »
"Srbija je na udaru koordinisane propagandne kampanje Kurtijevog režima" Đurić najoštrije osudio napad na kanal Ibar - Lepenac: "Njegove laži neće proći!"
Kurir pre 1 satjoš 174 povezane
SRCE: Dok se školski sistem u državi raspada, ministarka prosvete se bavi naručenim temama SNS
Novi magazin pre 5 satijoš 26 povezanih
Veje širom Srbije već 12 sati, očekuje se i pola metra snega, a evo šta nam donosi početak decembra
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih
PSG osudio postupak direktora gimnazije Jovan Jovanović Zmaj u Novom Sadu
Novi magazin pre 4 satijoš 20 povezanih