Povezane vesti
Ovako mi je top, kad smo u nekoj priči ne mogu da živim od tebe! Bora nikad suroviji prema Maci, ona mu zapretila i sasula sve…
Telegraf 05.01.2018
Maca Diskrecija se ozbiljno iznervirala i rastužila zbog Borinih reči. Maca i Bora sedeli su u dnevnoj sobi i pričali o svom odnosu, a Santanine konstatacije Diskreciju su načisto rastužile. Šmeker pravi, baš onako kako ja volim! Maca bez blama priznala… »
Bora opet ponizio macu - Ne mogu da živim od tebe! Pali bre - Da te ne vidim više! Ispala veka (video)
Srbija danas 05.01.2018
Sasuo joj gorku istinu. Iako su nedavno doneli odluku da jedno sa drugim ne razgovaraju, danas su Maca Diskrecija i Bora Santana spontano pokrenuli razgovor o svom odnosu i onome što su jedno drugom uradili. Bora se odmah požalio da je Maca jedina žena… »
Vesti dana »

"Tramp je izgubio strpljenje jer Putin jedini može da zaustavi rat!" Skraćen rok za postizanje mira sa Ukrajinom - stručnjaci o mogućem 12-odnevnom scenariju
Kurir pre 18 minutajoš 47 povezanih

Heroj iz aviona za NIN: Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd
NIN pre 3 satajoš 28 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 5 satijoš 26 povezanih