Povezane vesti
Alimpijević: Heroji su tim i familija na terenu!
Hot sport 05.01.2018
Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević pohvalio je svoje igrače jer su, kako je rekao, pobedili jednu od najčvršćih timova u Evropi. Crvena zvezda pobedila je večeras u Beogradu Žalgiris sa 77:65 u Evroligi i prekinula niz litvanskog tima od pet… »
Šta je rekao Jaskevičijus posle poraza u "Pioniru"?
Vesti online 05.01.2018
Posle pet uzastopnih pobede pao je i strašni Žalgiris u paklu "Pionira". - Za neke od mojih igrača ovo je bila lekcija, da igraju u ovakvoj atmosferi. Neki od njih se nisu snašli, a bekovi nisu prepoznali šta sam od njih očekivao na terenu. Svako ko… »
Alimpijević: Timska pobeda, disali smo kao jedan!
Sportski žurnal 05.01.2018
Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je njegova ekipa večeras timskom igrom pobedila Žalgiris, koga je nazvao jednim od najčvršćih timova u Evroligi. – Pobedili smo jedan od najčvršćih timova u Evroligi, koji je celu sezonu… »
Alimpijević: Bili smo familija na terenu
Vesti online 05.01.2018
Sijao je od sreće mladi stručnjak Dušan Alimpijević posle velike pobede protiv Žalgirisa u 16. kolu Evrolige. - Odigrali smo tvrdu utakmicu protiv ekipe koja čitavu sezonu igra na vrhunskom nivou. Mislim da smo se upravo za tu čvrstinu dobro… »
Jasikevičijus: Zvezda je bila pametnija
Beta 05.01.2018
Trener košarkaša Žalgirisa Šarunas Jasikevičijus rekao je da je Crvena zvezda večeras bila pametniji tim i da je poraz u Beogradu za neke od njegovih igrača lekcija. "Čestitam Zvezdi jer je bila pametniji tim večeras. Za neke od mojih igrača ovo… »
Veliki Šaras: Zvezda i Žaligiris su primer da novac nije sve u evropskoj košarci
Mozzart sport 05.01.2018
„Uvek nam pred početak sezone „daju“ najviše dve pobede, a mi iznenadimo“, kaže Jasikevičijus. Legendarni Šarunas Jasikevičijus čestitao je Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi u večerašnjoj utakmici u dvorani Aleksandar Nikolić i… »
Vesti dana »
Niški studenti se pridružili kolegama: Blokirana zgrada Univerziteta (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 33 povezane
Protest kod Beograda na vodi protekao u blokadi glavne raskrsnice i incidentima: Policija privela najagresivnije napadače (foto, video)
Blic pre 17 minutajoš 22 povezane
Hvala Savi i asistentima, mi smo izneli priču: Jovanović jasan nakon pobede, Partizan nastavlja dalje!
Hot sport pre 1 satjoš 23 povezane
Vremena je sve manje: Ponovo bez dogovora o otvaranju Klastera 3; Vučić: Imamo još fore
Radio 021 pre 29 minutajoš 18 povezanih