Повезане вести
Алимпијевић: Хероји су тим и фамилија на терену!
Хот спорт 05.01.2018
Тренер Црвене звезде Душан Алимпијевић похвалио је своје играче јер су, како је рекао, победили једну од најчвршћих тимова у Европи. Црвена звезда победила је вечерас у Београду Жалгирис са 77:65 у Евролиги и прекинула низ… »
Алимпијевић: Били смо фамилија на терену
Вести онлине 05.01.2018
Сијао је од среће млади стручњак Душан Алимпијевић после велике победе против Жалгириса у 16. колу Евролиге. - Одиграли смо тврду утакмицу против екипе која читаву сезону игра на врхунском нивоу. Мислим да смо се управо за ту… »
Алимпијевић: Тимска победа, дисали смо као један!
Спортски журнал 05.01.2018
Тренер Црвене звезде Душан Алимпијевић рекао је да је његова екипа вечерас тимском игром победила Жалгирис, кога је назвао једним од најчвршћих тимова у Евролиги. – Победили смо један од најчвршћих тимова у Евролиги, који је… »
Шта је рекао Јаскевичијус после пораза у "Пиониру"?
Вести онлине 05.01.2018
После пет узастопних победе пао је и страшни Жалгирис у паклу "Пионира". - За неке од мојих играча ово је била лекција, да играју у оваквој атмосфери. Неки од њих се нису снашли, а бекови нису препознали шта сам од њих очекивао… »
Јасикевичијус: Звезда је била паметнија
Бета 05.01.2018
Тренер кошаркаша Жалгириса Шарунас Јасикевичијус рекао је да је Црвена звезда вечерас била паметнији тим и да је пораз у Београду за неке од његових играча лекција. "Честитам Звезди јер је била паметнији тим вечерас. За неке од… »
Велики Шарас: Звезда и Жалигирис су пример да новац није све у европској кошарци
Моззарт спорт 05.01.2018
„Увек нам пред почетак сезоне „дају“ највише две победе, а ми изненадимо“, каже Јасикевичијус. Легендарни Шарунас Јасикевичијус честитао је Црвеној звезди на заслуженој победи у вечерашњој утакмици у дворани Александар Николић и… »
Вести дана »
Пензионерка покошена на пешачком прелазу у Нишу! Рођака настрадале описала трагедију: Ишла је да подигне паре, а онда се унука јавила плачући... (фото)
Курир пре 10 минутајош 11 повезаних
Ујутру магловито, током дана сунчано са температуром до 16 степени
Вести онлине пре 40 минутајош 11 повезаних