Повезане вести

Вучић: Неће бити ванредних избора, осим ако ме прегласају

Вучић: Неће бити ванредних избора, осим ако ме прегласају

Данас 06.01.2018
Неће бити ванредних парламентарних избора иако о њима говори, прижељкује их и тражи опозиција, изјавио је данас на конференцији на новинаре у Народном музеју председник Србије и лидер Српске напредне страње Александар Вучић… »
Вучић: Решићемо проблем Срба и Албанаца

Вучић: Решићемо проблем Срба и Албанаца

РТВ 06.01.2018
БЕОГРАД - "Хоћемо да решимо проблем Срба и Албанаца и то ће бити суштина политике коју ћемо водити, јер желимо да имамо дугорочан мир и стабилност", поручио је данас председник Србије Александар Вучић и изразио наду да ће божићни… »
Вучић: Без парламентарних избора, али...

Вучић: Без парламентарних избора, али...

Радио 021 06.01.2018
Председник Србије Александар Вучић данас је поновио да ванредних парламентарних избора неће бити, али да је оставио могућност да тај његов предлог буде прегласан на ванредној седници Председништва СНС 10. јануара. "Могуће је да… »
"Без парламентарних избора, али могуће..."

"Без парламентарних избора, али могуће..."

Мондо 06.01.2018
Председник Србије поновио да ванредних парламентарних избора неће бити, али да је оставио могућност да тај његов предлог буде прегласан на ванредној седници Председништва СНС 10. јануара. Говорио о односу са Албанцима, Божићу… »
Вучић: Ванредних избора неће бити, осим ако ме прегласају

Вучић: Ванредних избора неће бити, осим ако ме прегласају

Н1 Инфо 06.01.2018
Председник Србије Александар Вучић је поновио да ванредних парламентарних избора неће бити, али да је оставио могућност да тај његов предлог буде прегласан на ванредној седници Председништва Српске напредне странке 10. јануара… »
Вучић о изборима, Ани Брнабић, слободи медија, САД и Балкану

Вучић о изборима, Ани Брнабић, слободи медија, САД и Балкану

Нови магазин 06.01.2018
Председник Србије Александар Вучић је рекао да неће "подлећи притисцима" у својој странки СНС да ипак буде превремених парламентарних избора у Србији, уз градске у Београду, за које је казао да "мисли да је реално да буду између… »

Вести дана »