Povezane vesti
Đoković: Spreman sam
Danas 06.01.2018
Novak je objavio na Instagram profilu delić treninga, a po onome što se može videti, nema više problema sa povredom lakta. "Spreman sam", napisao je Đoković uz sliku loga Ozi opena. On je na glavnom terenu Melburna sparingovao sa Stefanom… »
Novak je odlično (video)
Mondo 06.01.2018
Đoković trenira u Melburnu u dobrom raspoloženju, što su sjajne vesti pred početak Australijan Opena. Foto: Guliver/Getty Images/Charlie Crowhurst for LTA Novak Đoković je prema ranijem planu doputovao u Australiju na startu nove sezone. On je zbog… »
Đoković najavio da će igrati polovinom januara na Australijan openu
Novi magazin 06.01.2018
Teniser Novak Đoković potvrdio je danas da će učestvovati na prvom grend slemu nove sezone - Australijan openu. "Spreman sam", napisao je Đoković na instagramu uz fotografiju logoa Australijan opena koji će igrati od 15. do 28. januara. Zbog… »
Novak poslao božićnu poruku i najavio napad na AO (video)
Dnevnik 06.01.2018
Najbolji srpski teniser svih vremena kako se bliži 15. januar i početak prvog Grend slem turnira Australija open sve je naoštreniji. - Spreman sam - napisao je Đoković. - Evo me na Rod Lejver Areni, jednom od najlepših centralnih teniskih terena na… »
Đoković ipak spreman za Melburn
Radio 021 06.01.2018
Najbolji srpski teniser Novak Đoković odradio je u petak prvi trening na "Rod Lejver" areni u Melburnu. On je na glavnom terenu Melburna sparingovao sa Stefanom Kaldavijem, čime je poslao znak svojim navijačima uoči povratka na teren. Novak je… »
Jači od bola: Nole se vraća gde je najuspešniji, igra na Australijan openu /video/
Sportal blic 06.01.2018
Da li je povreda lakta prošlost za Novaka Đokovića? Sudeći po njegovim objavama na društvenim mrežama, odgovor je "da" i igraće na Australijan openu koji počinje 15. januara. Foto: @DjokerNole / Instagram Novak spreman za Australijan open Naš… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Dođoše Nišlije“, „Sloboda miriše na Lale“: Studenti sa juga i severa Srbije zajedno stigli na Terazije, građani uzvikuju „Pumpaj, pumpaj“
Nova pre 9 minutajoš 62 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Bloomberg Adria pre 9 minutajoš 54 povezane

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 57 minutajoš 35 povezanih