Povezane vesti

Đoković: Spreman sam

Đoković: Spreman sam

Danas 06.01.2018
Novak je objavio na Instagram profilu delić treninga, a po onome što se može videti, nema više problema sa povredom lakta. "Spreman sam", napisao je Đoković uz sliku loga Ozi opena. On je na glavnom terenu Melburna sparingovao sa Stefanom… »
Novak je odlično (video)

Novak je odlično (video)

Mondo 06.01.2018
Đoković trenira u Melburnu u dobrom raspoloženju, što su sjajne vesti pred početak Australijan Opena. Foto: Guliver/Getty Images/Charlie Crowhurst for LTA Novak Đoković je prema ranijem planu doputovao u Australiju na startu nove sezone. On je zbog… »
Đoković najavio da će igrati polovinom januara na Australijan openu

Đoković najavio da će igrati polovinom januara na Australijan openu

Novi magazin 06.01.2018
Teniser Novak Đoković potvrdio je danas da će učestvovati na prvom grend slemu nove sezone - Australijan openu. "Spreman sam", napisao je Đoković na instagramu uz fotografiju logoa Australijan opena koji će igrati od 15. do 28. januara. Zbog… »
Novak poslao božićnu poruku i najavio napad na AO (video)

Novak poslao božićnu poruku i najavio napad na AO (video)

Dnevnik 06.01.2018
Najbolji srpski teniser svih vremena kako se bliži 15. januar i početak prvog Grend slem turnira Australija open sve je naoštreniji. - Spreman sam - napisao je Đoković. - Evo me na Rod Lejver Areni, jednom od najlepših centralnih teniskih terena na… »
Đoković ipak spreman za Melburn

Đoković ipak spreman za Melburn

Radio 021 06.01.2018
Najbolji srpski teniser Novak Đoković odradio je u petak prvi trening na "Rod Lejver" areni u Melburnu. On je na glavnom terenu Melburna sparingovao sa Stefanom Kaldavijem, čime je poslao znak svojim navijačima uoči povratka na teren. Novak je… »
Jači od bola: Nole se vraća gde je najuspešniji, igra na Australijan openu /video/

Jači od bola: Nole se vraća gde je najuspešniji, igra na Australijan openu /video/

Sportal blic 06.01.2018
Da li je povreda lakta prošlost za Novaka Đokovića? Sudeći po njegovim objavama na društvenim mrežama, odgovor je "da" i igraće na Australijan openu koji počinje 15. januara. Foto: @DjokerNole / Instagram Novak spreman za Australijan open Naš… »

Vesti dana »