Повезане вести

Ђоковић: Спреман сам

Ђоковић: Спреман сам

Данас 06.01.2018
Новак је објавио на Инстаграм профилу делић тренинга, а по ономе што се може видети, нема више проблема са повредом лакта. "Спреман сам", написао је Ђоковић уз слику лога Ози опена. Он је на главном терену Мелбурна спаринговао са… »
Новак је одлично (видео)

Новак је одлично (видео)

Мондо 06.01.2018
Ђоковић тренира у Мелбурну у добром расположењу, што су сјајне вести пред почетак Аустралијан Опена. Фото: Гуливер/Гетти Имагес/Цхарлие Цровхурст фор ЛТА Новак Ђоковић је према ранијем плану допутовао у Аустралију на старту нове… »
Ђоковић најавио да ће играти половином јануара на Аустралијан опену

Ђоковић најавио да ће играти половином јануара на Аустралијан опену

Нови магазин 06.01.2018
Тенисер Новак Ђоковић потврдио је данас да ће учествовати на првом гренд слему нове сезоне - Аустралијан опену. "Спреман сам", написао је Ђоковић на инстаграму уз фотографију логоа Аустралијан опена који ће играти од 15. до 28… »
Новак послао божићну поруку и најавио напад на АО (видео)

Новак послао божићну поруку и најавио напад на АО (видео)

Дневник 06.01.2018
Најбољи српски тенисер свих времена како се ближи 15. јануар и почетак првог Гренд слем турнира Аустралија опен све је наоштренији. - Спреман сам - написао је Ђоковић. - Ево ме на Род Лејвер Арени, једном од најлепших централних… »
Ђоковић ипак спреман за Мелбурн

Ђоковић ипак спреман за Мелбурн

Радио 021 06.01.2018
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић одрадио је у петак први тренинг на "Род Лејвер" арени у Мелбурну. Он је на главном терену Мелбурна спаринговао са Стефаном Калдавијем, чиме је послао знак својим навијачима уочи повратка на… »
Јачи од бола: Ноле се враћа где је најуспешнији, игра на Аустралијан опену /видео/

Јачи од бола: Ноле се враћа где је најуспешнији, игра на Аустралијан опену /видео/

Спортал блиц 06.01.2018
Да ли је повреда лакта прошлост за Новака Ђоковића? Судећи по његовим објавама на друштвеним мрежама, одговор је "да" и играће на Аустралијан опену који почиње 15. јануара. Фото: @ДјокерНоле / Инстаграм Новак спреман за… »

Вести дана »