Повезане вести
Ђоковић: Спреман сам
Данас 06.01.2018
Новак је објавио на Инстаграм профилу делић тренинга, а по ономе што се може видети, нема више проблема са повредом лакта. "Спреман сам", написао је Ђоковић уз слику лога Ози опена. Он је на главном терену Мелбурна спаринговао са… »
Новак је одлично (видео)
Мондо 06.01.2018
Ђоковић тренира у Мелбурну у добром расположењу, што су сјајне вести пред почетак Аустралијан Опена. Фото: Гуливер/Гетти Имагес/Цхарлие Цровхурст фор ЛТА Новак Ђоковић је према ранијем плану допутовао у Аустралију на старту нове… »
Ђоковић најавио да ће играти половином јануара на Аустралијан опену
Нови магазин 06.01.2018
Тенисер Новак Ђоковић потврдио је данас да ће учествовати на првом гренд слему нове сезоне - Аустралијан опену. "Спреман сам", написао је Ђоковић на инстаграму уз фотографију логоа Аустралијан опена који ће играти од 15. до 28… »
Новак послао божићну поруку и најавио напад на АО (видео)
Дневник 06.01.2018
Најбољи српски тенисер свих времена како се ближи 15. јануар и почетак првог Гренд слем турнира Аустралија опен све је наоштренији. - Спреман сам - написао је Ђоковић. - Ево ме на Род Лејвер Арени, једном од најлепших централних… »
Ђоковић ипак спреман за Мелбурн
Радио 021 06.01.2018
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић одрадио је у петак први тренинг на "Род Лејвер" арени у Мелбурну. Он је на главном терену Мелбурна спаринговао са Стефаном Калдавијем, чиме је послао знак својим навијачима уочи повратка на… »
Јачи од бола: Ноле се враћа где је најуспешнији, игра на Аустралијан опену /видео/
Спортал блиц 06.01.2018
Да ли је повреда лакта прошлост за Новака Ђоковића? Судећи по његовим објавама на друштвеним мрежама, одговор је "да" и играће на Аустралијан опену који почиње 15. јануара. Фото: @ДјокерНоле / Инстаграм Новак спреман за… »
Вести дана »
Америка није дозволила НИС-у наставак активности, чекају нас тешке одлуке, каже министарка енергетике Србије
BBC News пре 4 минутајош 45 повезаних
(Мапа) снег у Београд стиже много раније него што смо мислили! Забелеће се центар престонице и то пре овог свеца, температура пада за више од 10 степени
Блиц пре 2 сатајош 24 повезане
Дијана Хрка 14. дан штрајкује глађу, ветерани кажу - њено стање непромењено
Н1 Инфо пре 4 сатијош 10 повезаних
Америка продужила Лукоилу лиценцу за пословање: Одмах се огласили, одредили су нови датум истека трансакција
Мондо пре 5 сатијош 13 повезаних