Повезане вести

Књига због које "гори" Америка: Луда или Геније

Књига због које "гори" Америка: Луда или Геније

Мондо 06.01.2018
Књига "Ватра и бес: Унутар Трампове Беле куће", аутора Мајкла Волфа, која оштро критикује америчког председника Доналда Трампа током прве године на власти, већ првог дана разграбљена је широм Америке. "Ја сам геније", одговара… »
Трамп себе сматра ментално врло стабилним генијем

Трамп себе сматра ментално врло стабилним генијем

Нови магазин 06.01.2018
Амерички председник Доналд Трамп чије су менталне способности доведене у питање после објављивања контроверзне књиге о њему, оценио је данас у низу порука на Твитеру у којима је хвалио своје интелектуалне капацитете, да је… »
Трамп: Нисам паметан него сам геније!

Трамп: Нисам паметан него сам геније!

Политика 06.01.2018
ВАШИНГТОН - Председник САД Доналд Трамп описао је себе као „веома стабилног генија”, након објављивања контроверзне књиге „Ватра и бес: Унутар Трампове Беле куће”. „Заправо, читав мој живот, најбоље особине које сам имао су… »
Волфф сматра да ће његова књига окончати Трумпов предсједнички мандат

Волфф сматра да ће његова књига окончати Трумпов предсједнички мандат

СЕЕбиз 06.01.2018
ЛОНДОН - Новинар Мицхаел Волфф, аутор књиге која оштро критизира Доналда Трумпа рекао је у интервјуу за ББЦ објављеном у суботу да би његова открића могла окончати Трумпов мандат у Бијелој кући. Закључци књиге настале на… »
"Никад не чита, може му се": Нови шок детаљи: Трамп је или полуписмен, или дислексичан, а ево зашто се у послу окружује…

"Никад не чита, може му се": Нови шок детаљи: Трамп је или полуписмен, или дислексичан, а ево зашто се у послу окружује…

Блиц 06.01.2018
Председник САД Доналд Трамп не чита и то због тога што је или неписмен или дислексичан и окружује се женама, јер сматра да су неамбициозне, преданије послу и лојалније од мушкараца, судећи по бомбастичној књизи Мајкла Вулфа… »
Бела кућа као кавез пун будала

Бела кућа као кавез пун будала

Дојче веле 06.01.2018
Књига „Огањ и гнев“ која је изазвала буру у политичком Вашингтону представља Трампа као трагичног тупавка који једва да зна да чита. Но низ је критика и на аутора књиге Мајкла Волфа и стил којим је написао бестселер. Није ни… »
Вулф верује да ће његова књига срушити Трампа

Вулф верује да ће његова књига срушити Трампа

Дневник 06.01.2018
ЛОНДОН: Мајкл Вулф, аутор контроверзне књиге "Ватра и бес: Унутар Трампове Беле куће", која оштро критикује америчког председника Доналда Трампа током прве године на власти, верује да ће његова књига довести до окончања… »
Тилерсон: Не доводим у питање Трампово ментално здравље

Тилерсон: Не доводим у питање Трампово ментално здравље

РТС 06.01.2018
Државни секретар САД Рекс Тилерсон рекао је у интервјуу за Си-Ен-Ен да никада није доводио у питање ментално здравље председника САД Доналда Трампа. "Никада нисам доводио у питање његово ментално здравље. Немам разлога да то… »
"Меланија је за Трампа само трофеј, за синове тврди да су стајали на другом крају собе када је бог делио памет"

"Меланија је за Трампа само трофеј, за синове тврди да су стајали на другом крају собе када је бог делио памет"

Блиц 05.01.2018
Доналд и Меланија Трамп нису обичан брачни пар, а док су живели у Трамп Тауеру прошли би дани, а да се и не сретну, па због тога он готово и да не познаје свог сина Барона, још један је детаљ који је испливао пре изласка књиге… »

Вести дана »