Povezane vesti

Zaev: Nije tražena promena imena aerodroma, ali sam spreman na razgovor

Zaev: Nije tražena promena imena aerodroma, ali sam spreman na razgovor

BK TV 06.01.2018
Zaev zadovoljan porukama koje razmenjuju Grčka i Makedonija u poslednje vreme. Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je da niko od njega nije tražio promenu imena aerodroma u Skoplju i ulica koje nose naziv Aleksandar Makedonski, ali da, ako ga, kako… »
Zaev:Nije tražena promena imena,ali sam spreman na razgovor

Zaev:Nije tražena promena imena,ali sam spreman na razgovor

Studio B 06.01.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je da niko od njega nije tražio promenu imena aerodroma u Skoplju i ulica koje nose naziv Aleksandar Makedonski, ali da, ako ga, kako je rekao, neko pita, spreman o tome da razgovara. Tako je Zaev odgovorio na, kako… »
Zaev: Niko nije tražio da se odreknemo Aleksandra Makedonskog, ali...

Zaev: Niko nije tražio da se odreknemo Aleksandra Makedonskog, ali...

Vesti online 06.01.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je da niko od njega nije tražio promenu imena aerodroma u Skoplju i ulica koje nose naziv Aleksandar Makedonski, ali da, ako ga, kako je rekao, neko pita, spreman o tome da razgovara. Tako je Zaev odgovorio na, kako… »
Zaev: Spreman sam na bilo šta, samo neko treba to i da traži

Zaev: Spreman sam na bilo šta, samo neko treba to i da traži

Pravda 06.01.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je da niko od njega nije tražio promenu imena aerodroma u Skoplju i ulica koje nose naziv Aleksandar Makedonski. On je istakao da je, ako ga neko bude pitao, spreman o tome da razgovara. Tako je Zaev odgovorio na… »
Zaev: Nije tražena promena imena,ali sam spreman na razgovor

Zaev: Nije tražena promena imena,ali sam spreman na razgovor

Večernje novosti 06.01.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je da niko od njega nije tražio promenu imena aerodroma u Skoplju i ulica koje nose naziv Aleksandar Makedonski, ali da, ako ga, kako je rekao, neko pita, spreman o tome da razgovara. Makedonski premijer Zoran Zaev… »
Zaev spreman za razgovor o promeni imena aerodroma u Skoplju

Zaev spreman za razgovor o promeni imena aerodroma u Skoplju

Politika 06.01.2018
SKOPLjE - Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je da niko od njega nije tražio promenu imena aerodroma u Skoplju i ulica koje nose naziv Aleksandar Makedonski, ali da, ako ga, kako je rekao, neko pita, spreman o tome da razgovara. Tako je Zaev… »
Zaev: Nije tražena promena imena aerodroma

Zaev: Nije tražena promena imena aerodroma

RTS 06.01.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je da niko od njega nije tražio promenu imena aerodroma u Skoplju i ulica koje nose naziv Aleksandar Makedonski, ali da, ako ga, kako je rekao, neko pita, spreman o tome da razgovara. Zoran Zaev je tako odgovorio… »

Vesti dana »