Повезане вести
Заев: Није тражена промена имена аеродрома, али сам спреман на разговор
БК ТВ 06.01.2018
Заев задовољан порукама које размењују Грчка и Македонија у последње време. Македонски премијер Зоран Заев изјавио је да нико од њега није тражио промену имена аеродрома у Скопљу и улица које носе назив Александар… »
Заев:Није тражена промена имена,али сам спреман на разговор
Студио Б 06.01.2018
Македонски премијер Зоран Заев изјавио је да нико од њега није тражио промену имена аеродрома у Скопљу и улица које носе назив Александар Македонски, али да, ако га, како је рекао, неко пита, спреман о томе да разговара. Тако… »
Заев: Нико није тражио да се одрекнемо Александра Македонског, али...
Вести онлине 06.01.2018
Македонски премијер Зоран Заев изјавио је да нико од њега није тражио промену имена аеродрома у Скопљу и улица које носе назив Александар Македонски, али да, ако га, како је рекао, неко пита, спреман о томе да разговара. Тако… »
Заев: Спреман сам на било шта, само неко треба то и да тражи
Правда 06.01.2018
Македонски премијер Зоран Заев изјавио је да нико од њега није тражио промену имена аеродрома у Скопљу и улица које носе назив Александар Македонски. Он је истакао да је, ако га неко буде питао, спреман о томе да разговара… »
Заев: Није тражена промена имена,али сам спреман на разговор
Вечерње новости 06.01.2018
Македонски премијер Зоран Заев изјавио је да нико од њега није тражио промену имена аеродрома у Скопљу и улица које носе назив Александар Македонски, али да, ако га, како је рекао, неко пита, спреман о томе да разговара… »
Заев: Није тражена промена имена аеродрома
РТС 06.01.2018
Македонски премијер Зоран Заев изјавио је да нико од њега није тражио промену имена аеродрома у Скопљу и улица које носе назив Александар Македонски, али да, ако га, како је рекао, неко пита, спреман о томе да разговара. Зоран… »
Заев спреман за разговор о промени имена аеродрома у Скопљу
Политика 06.01.2018
СКОПЉЕ - Македонски премијер Зоран Заев изјавио је да нико од њега није тражио промену имена аеродрома у Скопљу и улица које носе назив Александар Македонски, али да, ако га, како је рекао, неко пита, спреман о томе да… »
Вести дана »
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 56 минутајош 29 повезаних
Невероватни редови за легализацију: "Блиц Бизнис" обишао Земун, грађани први дан похрлили да убележе некретнину (фото)
Блиц пре 1 сатјош 100 повезаних