Povezane vesti

Zaev: Nije tražena promena imena aerodroma, ali sam spreman na razgovor

Zaev: Nije tražena promena imena aerodroma, ali sam spreman na razgovor

BK TV 06.01.2018
Zaev zadovoljan porukama koje razmenjuju Grčka i Makedonija u poslednje vreme. Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je da niko od njega nije tražio promenu imena aerodroma u Skoplju i ulica koje nose naziv Aleksandar Makedonski, ali da, ako ga, kako je… »
Zaev:Nije tražena promena imena,ali sam spreman na razgovor

Zaev:Nije tražena promena imena,ali sam spreman na razgovor

Studio B 06.01.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je da niko od njega nije tražio promenu imena aerodroma u Skoplju i ulica koje nose naziv Aleksandar Makedonski, ali da, ako ga, kako je rekao, neko pita, spreman o tome da razgovara. Tako je Zaev odgovorio na, kako… »
Zaev: Niko nije tražio da se odreknemo Aleksandra Makedonskog, ali...

Zaev: Niko nije tražio da se odreknemo Aleksandra Makedonskog, ali...

Vesti online 06.01.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je da niko od njega nije tražio promenu imena aerodroma u Skoplju i ulica koje nose naziv Aleksandar Makedonski, ali da, ako ga, kako je rekao, neko pita, spreman o tome da razgovara. Tako je Zaev odgovorio na, kako… »
Zaev: Spreman sam na bilo šta, samo neko treba to i da traži

Zaev: Spreman sam na bilo šta, samo neko treba to i da traži

Pravda 06.01.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je da niko od njega nije tražio promenu imena aerodroma u Skoplju i ulica koje nose naziv Aleksandar Makedonski. On je istakao da je, ako ga neko bude pitao, spreman o tome da razgovara. Tako je Zaev odgovorio na… »
Zaev: Nije tražena promena imena,ali sam spreman na razgovor

Zaev: Nije tražena promena imena,ali sam spreman na razgovor

Večernje novosti 06.01.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je da niko od njega nije tražio promenu imena aerodroma u Skoplju i ulica koje nose naziv Aleksandar Makedonski, ali da, ako ga, kako je rekao, neko pita, spreman o tome da razgovara. Makedonski premijer Zoran Zaev… »
Zaev: Nije tražena promena imena aerodroma

Zaev: Nije tražena promena imena aerodroma

RTS 06.01.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je da niko od njega nije tražio promenu imena aerodroma u Skoplju i ulica koje nose naziv Aleksandar Makedonski, ali da, ako ga, kako je rekao, neko pita, spreman o tome da razgovara. Zoran Zaev je tako odgovorio… »
Zaev spreman za razgovor o promeni imena aerodroma u Skoplju

Zaev spreman za razgovor o promeni imena aerodroma u Skoplju

Politika 06.01.2018
SKOPLjE - Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je da niko od njega nije tražio promenu imena aerodroma u Skoplju i ulica koje nose naziv Aleksandar Makedonski, ali da, ako ga, kako je rekao, neko pita, spreman o tome da razgovara. Tako je Zaev… »

Vesti dana »

Danas toplije, temperatura do 19 stepeni

Danas toplije, temperatura do 19 stepeni

Beta pre 31 minutajoš 10 povezanih
Na današnji dan, 4. april

Na današnji dan, 4. april

Šabačke novosti pre 30 minutajoš 2 povezane
Evroliga ima novog lidera

Evroliga ima novog lidera

Danas pre 7 satijoš 2 povezane