Povezane vesti
Politička oluja u Beloj kući, hoće li Tramp "preživeti"?
Vesti online 07.01.2018
Američki mediji analizirali su objavljivanje delova knjige Majkla Volfa "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće" (Fire and Fury: Inside the Trump White House), u kojoj su citirane i zapaljive izjave bivšeg Trampovog šefa predsednička kampanje i glavnog… »
Majkl Volf: Tramp je previše zauzet da bi razmišljao o Evropi
Novi magazin 07.01.2018
Knjiga američkog novinara Majkla Volfa "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće" (Fire and Fury: Inside the Trump White House) opisuje predsednika SAD kao previše zaokupljenog drugim pitanjima da bi razmišljao o Evropi. "Nova knjiga opisuje predsednika… »
“Melanija je samo trofej”: Da li se Trampov brak raspada i ko spava u njegovom krevetu?
Večernje novosti 07.01.2018
Autor kontraverzne knjige "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće" Majkl Volf otkriva šokantne detalje u vezi porodice američkog predsednika. PREDSEDNIK SAD uopšte ne viđa suprugu niti s njom komunicira. Zanemaruje i njihovog sina Barona (12), kojeg… »
Neutešna Melanija: "Tramp spava sa ženama svojih prijatelja, a prva dama ne ume da izađe na kraj sa njegovim silnim…
Blic 06.01.2018
Uznemirena i slomljena Melanija Tramp poručila je svom suprugu, predsedniku Donaldu Trampu, da više ne može da podnese pritisak da bude prva dama, a teško se nosi i sa njegovim ljubavnicama, samo su neki od detalja nove knjige o najmoćnijoj porodici u… »
Tramp: Nisam pametan nego sam genije
Danas 06.01.2018
Predsednik SAD Donald Tramp opisao je sebe kao „veoma stabilnog genija“, nakon objavljivanja kontroverzne knjige „Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće“. „Zapravo, čitav moj život, najbolje osobine koje sam imao su mentalna stabilnost i to što sam, ono… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Iran uvodi „siguran prolaz“ kroz Ormuski moreuz – šta to znači za cene nafte?
Nova pre 18 minutajoš 34 povezane
Muslimani širom sveta danas obeležavaju prvi dan Ramazanskog bajrama
Serbian News Media pre 28 minutajoš 12 povezanih
Kecmanović eliminisan na startu Mastersa u Majamiju: Majhšak slavio nakon preokreta
Nedeljnik pre 1 satjoš 20 povezanih