Povezane vesti

Politička oluja u Beloj kući, hoće li Tramp "preživeti"?

Politička oluja u Beloj kući, hoće li Tramp "preživeti"?

Vesti online 07.01.2018
Američki mediji analizirali su objavljivanje delova knjige Majkla Volfa "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće" (Fire and Fury: Inside the Trump White House), u kojoj su citirane i zapaljive izjave bivšeg Trampovog šefa predsednička kampanje i… »
Majkl Volf: Tramp je previše zauzet da bi razmišljao o Evropi

Majkl Volf: Tramp je previše zauzet da bi razmišljao o Evropi

Novi magazin 07.01.2018
Knjiga američkog novinara Majkla Volfa "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće" (Fire and Fury: Inside the Trump White House) opisuje predsednika SAD kao previše zaokupljenog drugim pitanjima da bi razmišljao o Evropi. "Nova knjiga opisuje predsednika… »
“Melanija je samo trofej”: Da li se Trampov brak raspada i ko spava u njegovom krevetu?

“Melanija je samo trofej”: Da li se Trampov brak raspada i ko spava u njegovom krevetu?

Večernje novosti 07.01.2018
Autor kontraverzne knjige "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće" Majkl Volf otkriva šokantne detalje u vezi porodice američkog predsednika. PREDSEDNIK SAD uopšte ne viđa suprugu niti s njom komunicira. Zanemaruje i njihovog sina Barona (12), kojeg… »
Neutešna Melanija: "Tramp spava sa ženama svojih prijatelja, a prva dama ne ume da izađe na kraj sa njegovim silnim…

Neutešna Melanija: "Tramp spava sa ženama svojih prijatelja, a prva dama ne ume da izađe na kraj sa njegovim silnim…

Blic 06.01.2018
Uznemirena i slomljena Melanija Tramp poručila je svom suprugu, predsedniku Donaldu Trampu, da više ne može da podnese pritisak da bude prva dama, a teško se nosi i sa njegovim ljubavnicama, samo su neki od detalja nove knjige o najmoćnijoj porodici… »
Tramp: Nisam pametan nego sam genije

Tramp: Nisam pametan nego sam genije

Danas 06.01.2018
Predsednik SAD Donald Tramp opisao je sebe kao „veoma stabilnog genija“, nakon objavljivanja kontroverzne knjige „Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće“. „Zapravo, čitav moj život, najbolje osobine koje sam imao su mentalna stabilnost i to… »

Vesti dana »