Повезане вести

Политичка олуја у Белој кући, хоће ли Трамп "преживети"?

Политичка олуја у Белој кући, хоће ли Трамп "преживети"?

Вести онлине 07.01.2018
Амерички медији анализирали су објављивање делова књиге Мајкла Волфа "Ватра и бес: Унутар Трампове Беле куће" (Фире анд Фури: Инсиде тхе Трумп Вхите Хоусе), у којој су цитиране и запаљиве изјаве бившег Трамповог шефа… »
Мајкл Волф: Трамп је превише заузет да би размишљао о Европи

Мајкл Волф: Трамп је превише заузет да би размишљао о Европи

Нови магазин 07.01.2018
Књига америчког новинара Мајкла Волфа "Ватра и бес: Унутар Трампове Беле куће" (Фире анд Фури: Инсиде тхе Трумп Вхите Хоусе) описује председника САД као превише заокупљеног другим питањима да би размишљао о Европи. "Нова… »
“Меланија је само трофеј”: Да ли се Трампов брак распада и ко спава у његовом кревету?

“Меланија је само трофеј”: Да ли се Трампов брак распада и ко спава у његовом кревету?

Вечерње новости 07.01.2018
Аутор контраверзне књиге "Ватра и бес: Унутар Трампове Беле куће" Мајкл Волф открива шокантне детаље у вези породице америчког председника. ПРЕДСЕДНИК САД уопште не виђа супругу нити с њом комуницира. Занемарује и њиховог… »
Неутешна Меланија: "Трамп спава са женама својих пријатеља, а прва дама не уме да изађе на крај са његовим силним…

Неутешна Меланија: "Трамп спава са женама својих пријатеља, а прва дама не уме да изађе на крај са његовим силним…

Блиц 06.01.2018
Узнемирена и сломљена Меланија Трамп поручила је свом супругу, председнику Доналду Трампу, да више не може да поднесе притисак да буде прва дама, а тешко се носи и са његовим љубавницама, само су неки од детаља нове књиге о… »
Трамп: Нисам паметан него сам геније

Трамп: Нисам паметан него сам геније

Данас 06.01.2018
Председник САД Доналд Трамп описао је себе као „веома стабилног генија“, након објављивања контроверзне књиге „Ватра и бес: Унутар Трампове Беле куће“. „Заправо, читав мој живот, најбоље особине које сам имао су ментална… »

Вести дана »