Povezane vesti
Počinju koalicioni pregovori: Merkelova Optimista sam Šulc Samo bez crvenih linija
Kurir 07.01.2018
"Verujem da možemo da formiramo koaliciju. Iako nas čeka dosta posla, optimista sam", rekla je Merkelova. Merkel optimistic at start of government talks with Social Democrats https://t.co/Kr4ci6XBmM pic.twitter.com/NW8RfEgeq1 — Reuters Top News… »
Merkel: Optimista sam; Šulc: U pregovore bez crvenih linija
RTS 07.01.2018
U Nemačkoj počinju pregovori o formiranju nove vlade između konzervativaca CDU/CSU i socijaldemokrata (SPD), a pred početak razgovora kancelarka Angela Merkel poručuje da je optimista iako predstoji dosta posla na formiranju koalicije, dok lider SPD-a… »
Vesti dana »
"Ovo se nije dogodilo poslednjih 112 godina!" Ivan Ristić najavio nesvakidašnji vremenski fenomen: Počinje na Krstovdan i trajaće punih 13 dana
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
Rakić (EMS): Prenosni sistem spreman za zimu, pad temperature smanjio potrošnju struje
Nova pre 45 minutajoš 5 povezanih
Srušio se avion u dr Kongu: Poginulo 14 ljudi, među njima dva generala
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 2 povezane
Odlazak Milana Panića: Čovek koji je govorio o miru kada su na Balkanu mnogi zagovarali rat
Radio 021 pre 1 satjoš 24 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Senatori traže od Trampa da povuče poziv Putinu za samit G20; napadnut Kijev i Zaporožje
RTV pre 20 minutajoš 1 povezana