Повезане вести

Он ће бити на посебном удару: Вујић- Очекујем увреде у Сплиту, али трибине ме не занимају!

Он ће бити на посебном удару: Вујић- Очекујем увреде у Сплиту, али трибине ме не занимају!

Хот спорт 07.01.2018
Крајем прошле године рукометном јавношћу је одјекнула вест да ће Стефан Вујић заиграти за репрезентацију Србије, иако је претходно наступао за Хрватску. Вероватно би се јако мали број спориста одлучио на сличан потез, који је… »
Човек који је из Хрватске прешао у Србију: Вређаће ме, увек има „паметних“, али нико неће да нас бије

Човек који је из Хрватске прешао у Србију: Вређаће ме, увек има „паметних“, али нико неће да нас бије

Моззарт спорт 07.01.2018
„Они су много уложили, тамо тензије и стрес расту, што може да буде наш плус“, уверава Стефан Вујић пред почетак ЕП у рукомету. Стефан Вујић признао је да не очекује леп пријем публике у Сплиту, посебно што је био бивши… »
"Очекујем увреде у Сплиту, не занимају ме трибине"

"Очекујем увреде у Сплиту, не занимају ме трибине"

Вести онлине 07.01.2018
Српски репрезентативац Стефан Вујић признао је да не очекује леп пријем публике у Сплиту, посебно што је био бивши репрезентативац Хрватске. - Вероватно ће бити увреда са трибина, увек се нађе неки "паметан"... Не замарам се тим… »

Вести дана »