Povezane vesti

"A: sada si ti našla mene..." Severina je ovu devojku tražila godinama a razlog je dirljiv

"A: sada si ti našla mene..." Severina je ovu devojku tražila godinama a razlog je dirljiv

Blic 07.01.2018
Severina je 2001. snimila spot za pesmu Virujen u te, a s njom se u spotu pojavila i devojčica Iris Vukušić sa kojom se Severina ove godine napokon ponovno srela. - Tražila sam te godinama, a sada si ti našla mene... Kao što sam ja tebe one 2001… »
(Video) Tražila sam te godinama, a sada si ti našla mene: Severina rasplakala pratioce emotivnom porukom za osobu koju nije…

(Video) Tražila sam te godinama, a sada si ti našla mene: Severina rasplakala pratioce emotivnom porukom za osobu koju nije…

Kurir 07.01.2018
Severina je davne 2001. snimila spot za numeru "Virujen u te", jednu od prvih balada koja ju je proslavila, a u ekranizaciji ove pesme pojavljuje se i devojčica Iris Vukušić. Nakon svih ovih godina, Iris i Severina ponovo su se susrele na jednom od… »
Dirljiv susret Severine i "klinke" iz spota! Video

Dirljiv susret Severine i "klinke" iz spota! Video

Mondo 07.01.2018
Suze na nastupu pevačice zabeležene su na ovom video snimku. "Virujen u te s tobom živim lipo, sve dok me bude volit ću te slipo", pevala je Severina (sada već daleke) 2001. godine, a u spotu je prikazana kako grli jednu devojčicu – Iris… »

Vesti dana »