Povezane vesti

MUP: Bomba pronađena pored pruge Beograd–Bar, nema opasnosti

Politika nedelja, 7. januar 2018.
Ministarstvo unutrašnjih poslova negiralo je navode pojedinih medija da je ručna bomba, pronađena danas kod Prijepolja, vezana žicom za šine i ističe da nema nikakve opasnosti po ljude i objekte. IZ MUP-a je saopšteno da je ručna bomba pronađena pored pruge Beograd–Bar. „Ističemo da je netačna... »

Bomba među šinama: Posle osam sati odblokirana pruga Beograd - Bar kod Prijepolja

Blic nedelja, 7. januar 2018.
Na pruzi Beograd - Bar u popodnevnim satima došlo je do obustave saobraćaja kod Prijepolja zbog pronalaska ručne bombe "kašikare".
Prema saznanjima "Blica", tri kilometra od grada, u naselju Zalug, kod mosta Ljupča, između šina na pruzi je otkrivena crna protivpešadijska bomba. Iz nje je izvađen osigurač, ali je kašika obmotana žicom, pa nema opasnosti da će... »

Ručna bomba pored pruge kod Prijepolja

RTS nedelja, 7. januar 2018.
RTS: Ručna bomba pored pruge kod Prijepolja
Pored pruge Beograd-Bar, nedaleko od Prijepolja, u popodnevnim satima pronađena je odbačena ručna bomba koju je uklonila kontradiverziona ekipa. Bezbednost građana nije bila ugrožena a saobraćaj na pruzi je posle prekida, ponovo uspostavljen.
Pretpostavlja se da se bomba od ranije nalazila pored šina, rečeno je agenciji Tanjug u MUP-u. "Železnice Srbije" su ranije saopštile da je saobraćaj na deonici između Bistrice i Prijepolja u prekinut u 15.38 sati. Navedeno je da... »

Kraj drame sa bombom na barskoj pruzi: Železnički saobraćaj uspostavljen nakon 7 sati agonije!

Kurir nedelja, 7. januar 2018.
Železnički saobraćaj na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja uspostavljen je večeras u 22:22 časa, saopštine su Železnice Srbije. "Saobraćaj je bio u prekidu danas od 15.38 sati, nakon što je čuvar pruge Infrastrukture železnice Srbije prilikom redovnog obilaska ove deonice u mestu... »

Bomba na pruzi kod Prijepolja

Danas nedelja, 7. januar 2018.
Večeras oko 22.30 sati je uspostavljen železnički saobraćaj na deonici barske pruge izmedju Bistrice i Prijepolja, saopštilo je kompanija "Infrastrukture železnice Srbije". Saobraćaj je bio od popodneva obustavljen jer je u mestu Zalug, kod Prjrpolja, među šinama nađena ručna bomba. Železnički... »

Proradila pruga Beograd - Bar; MUP: Bomba pored šina VIDEO

B92 nedelja, 7. januar 2018.
B92: Proradila pruga Beograd - Bar; MUP: Bomba pored šina VIDEO
Beograd -- Na pruzi Beograd-Bar kod Prijepolja u popodnevnim satima je bio obustavljen saobraćaj nakon što je pored pruge pronađena ručna bomba, navode iz MUP.
RTS je ranije javio da je ručna bomba bila žicom vezana za šine, ali iz policije ističu da je bomba pronađena pored šina. Kako navode, bomba "kašikara" pronađena je na tri kilometra od Prijeplja, kod mosta Ljupča i bezbednost... »

U prekidu železnički saobraćaj zbog ručne bombe kod Prijepolja

Vesti online nedelja, 7. januar 2018.
Železnički saobraćaj na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja u prekidu je od 15.38 sati, nakon što je čuvar pruge železničke kompanije "Infrastruktura železnice Srbije" prilikom obilaska terena u mestu Zalug između šina uočio ručnu bombu M-75.
Rukovodstvo i stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije" o ovome su odmah obavestile MUP čije su specijalizovane jedinice u izuzetno kratkom roku izašle na lice mesta i preduzele sve potrebne bezbedonosne mere, navedeno je... »

Bomba umesto u reci završila na šinama

Večernje novosti nedelja, 7. januar 2018.
Železnički saobraćaj na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja u prekidu je nakon što je čuvar prilikom obilaska terena u mestu Zalug između šina uočio ručnu bombu M-75
PRIJEPOLjE - Železnički saobraćaj na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja u prekidu je nakon što je čuvar železničke kompanije „Infrastruktura železnice Srbije“ prilikom obilaska terena u mestu Zalug između šina... »

MUP: Ručna bomba kraj pruge kod Prijepolja, vozovi stali

Novi magazin nedelja, 7. januar 2018.
Železnički saobraćaj na deonici pruge Beograd-Bar, između Bistrice i Prijepolja je obustavljen danas u 15.38 pošto je u mestu Zalug kod Prijepolja čuvar pruge između šina uočio ručnu bombu M-75, potvrdila je kompanija "Infrastruktura" Železnice Srbije.
Kompanija je navela da će železnički saobraćaj na toj deonici pruge biti obustavljen sve dok pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije ne uklone bombu. Kompanija "Srbija voz" je organizovala prevoz autobusom do... »

Na Božić: Drama na pruzi Beograd - Bar

Mondo nedelja, 7. januar 2018.
Drama na pruzi Beograd-Bar, kod od Prijepolja, u popodnevnim satima. MUP navodi da je pored pruge pronađena odbačena ručna bomba "kašikara". Iz Železnica kažu - bomba između šina!
Foto: MONDO/Mario Milojević Celo popodne na Božić smenjivale su se različite informacije o tome šta se događa na barskoj pruzi. Prvo su se pojavile one - koje su preneli mediji, da je bomba bila vezana žicom za prugu tri... »

Bomba "kašikara" pored pruge kod Prijepolja

Dnevnik nedelja, 7. januar 2018.
BEOGRAD: Ručna bomba "kašikara" pronađena je danas pored pruge, na deonici Beograd-Bar, kod Prijepolja, kao i da bezbednost građana nije ugrožena, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.
Kako objašnjavaju, bomba "kašikara" je pronađena u blizini šina i da se, kako pretpostavljaju, tu nalazi od ranije. U MUP-u napominju da nije ugrožena bezbednost građana i da je uviđaj u toku, nakon kojeg će eksplozivna naprava... »

Prijepolje: Bomba pored pruge Beograd-Bar

SEEbiz nedelja, 7. januar 2018.
PRIJEPOLJE - Na pruzi Beograd-Bar kod Prijepolja u popodnevnim satima je obustavljen saobraćaj nakon što je pored pruge pronađena ručna bomba, navode iz MUP.
RTS je ranije javio da je ručna bomba bila žicom vezana za šine, ali iz policije ističu da je bomba pronađena pored šina. Kako navode, bomba "kašikara" pronađena je na tri kilometra od Prijeplja, kod mosta Ljupča i bezbednost... »

"Kašikara" pored pruge Beograd-Bar

RTV nedelja, 7. januar 2018.
RTV: "Kašikara" pored pruge Beograd-Bar
BEOGRAD - Železnički saobraćaj na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja u prekidu je od 15.38 sati, nakon što je čuvar pruge železničke kompanije "Infrastruktura železnice Srbije" prilikom obilaska terena u mestu Zalug između šina uočio ručnu bombu M-75.
Rukovodstvo i stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije" o ovome su odmah obavestile MUP čije su specijalizovane jedinice u izuzetno kratkom roku izašle na lice mesta i preduzele sve potrebne bezbedonosne mere, navedeno je... »

Blokirana pruga Beograd-Bar: Pronađena bomba na pruzi kod Prijepolja! Stotine ljudi čeka u vozovima!

Kurir nedelja, 7. januar 2018.
PRIJEPOLJE - Na pruzi Beograd-Bar u popodnevnim satima je obustavljen saobraćaj zbog ručne bombe koja je pronađena pored pruge, nedaleko od Prijepolja. Prema saznanjima Kurira, u naselju Zalug, na ulazu u Prijepolje, pored pruge je pronađena ručna protivpešadijska defanzivna bomba, vezana žicom.... »

Nadal bez izgubljenog seta do polufinala AO

Beta  pre 2 sata  još 43 povezane

Vučić: Ponosan zbog reformi, ne i zbog primedbi za medije

B92  pre 12 minuta  još 25 povezanih

Udes kod prokuplja: Vozač automobila poginuo u sudaru sa kombijem

Večernje novosti  pre 3 sata  još 19 povezanih

Veselji posle sastanka: Odluke u koordinaciji sa SAD

Mondo  pre 52 minuta  još 15 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.