Radnicima koji su pronašli bombu na pruzi po 50.000 dinara

Radnicima koji su pronašli bombu na pruzi po 50.000 dinara

Novi magazin ponedeljak, 8. januar 2018.
Preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije" odlučilo je danas da sa 50.000 dinara nagradi čuvara pruge i šefa pružne deonice Priboj-Prijepolje zbog kako se navodi, blagovremenog preduzimanja mera posle pronalaska ručne bombe na koloseku pruge Beograd-Bar.
Kako je saopšteno iz tog preduzeća, jednokratnu nagradu dobili su čuvar pruge Dimitrije Nenadić i šef pružne deonice Fahrudin Kajević koji su juče u mestu Zalug, na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja, pronašli... »

Radnicima koji su pronašli bombu na pruzi Beograd-Bar nagrada od po 50.000 dinara

Politika ponedeljak, 8. januar 2018.
Preduzeće „Infrastruktura železnice Srbije” odlučilo je danas da sa 50.000 dinara nagradi čuvara pruge i šefa pružne deonice Priboj-Prijepolje zbog kako se navodi, blagovremenog preduzimanja mera posle pronalaska ručne bombe na koloseku pruge Beograd-Bar. Kako je saopšteno iz tog preduzeća,... »

Šta se sve dešavalo na pruzi Beograd-Bar? / VIDEO

B92 ponedeljak, 8. januar 2018.
B92: Šta se sve dešavalo na pruzi Beograd-Bar? / VIDEO
Ručnu bombu koje je pronađena na pruzi Beograd-Bar kod Prijepolja, policija je uklonila, a potom je železnički saobraćaj ponovo uspostavljen.
Odbor direktora “Infrastrukture železnice Srbije“, doneo je odluku da se Dimitrije Nenadić, čuvar pruge na pružnoj deonici Priboj - Prijepolje i Fahrudin Kajević, šef pružne deonice Priboj - Prijepolje, radnici Sekcije za... »

Radnicima koji su pronašli bombu na pruzi 50.000

Mondo ponedeljak, 8. januar 2018.
Preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije" nagradiće sa 50. 000 dinara čuvare pruge i šefa pružne deonice Priboj-Prijepolje zbog "blagovremenog preduzimanja mera posle pronalaska ručne bombe na koloseku pruge Beograd-Bar".
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Kako je saopšteno iz tog preduzeća, jednokratnu nagradu dobili su čuvar pruge Dimitrije Nenadić i šef pružne deonice Fahrudin Kajević koji su juče u mestu Zalug, na deonici barske pruge... »

Nagrađeni: Radnici Železnice koji su pronašli bombu na pruzi Beograd-Bar dobiće po 50 000 dinara

Kurir ponedeljak, 8. januar 2018.
Odbor direktora „Infrastrukture železnice Srbije“, doneo je danas odluku da se Dimitrije Nenadić, čuvar pruge na pružnoj deonici Priboj – Prijepolje i Kajević Fahrudin, šef pružne deonice Priboj - Prijepolje, radnici Sekcije za održavanje pruga Užice, nagrade jednokratnom novčanom nagradom u iznosu... »

Nagrađeni radnici koji su predupredili opasnost od bombe

Dnevnik ponedeljak, 8. januar 2018.
Dimitrije Nenadić i Fahrudin Kajević nagrađeni sa 50 hiljada dinara, zbog toga što su predupredili opasnost od eksplozije ručne bombe pored šina.
BEOGRAD: Odbor direktora "Infrastrukture železnice Srbije“, doneo je danas odluku da se Dimitrije Nenadić, čuvar pruge na pružnoj deonici Priboj - Prijepolje i Kajević Fahrudin, šef pružne deonice Priboj - Prijepolje, radnici... »

Nagrada železničarima koji su otkrili bombu na barskoj pruzi

RTV ponedeljak, 8. januar 2018.
RTV: Nagrada železničarima koji su otkrili bombu na barskoj pruzi
BEOGRAD - Odbor direktora "Infrastrukture železnice Srbije", doneo je danas odluku da se Dimitrije Nenadić, čuvar pruge na pružnoj deonici Priboj - Prijepolje i Kajević Fahrudin, šef pružne deonice Priboj - Prijepolje, radnici Sekcije za održavanje pruga Užice, nagrade novčanim iznosom od 50 hiljada dinara, zbog toga što su predupredili opasnost od eksplozije ručne bombe.
Njih dvojica su u nedelju, 7. januara, nakon pronalaska ručne bombe pored šina u mestu Zalug, na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja, zaustavili putnički voz koji je saobraćao iz Bistrice ka Prijepolju, a zatim... »

Nagrade radnicima Železnice koji su pronašli bombu pored pruge

RTS ponedeljak, 8. januar 2018.
RTS: Nagrade radnicima Železnice koji su pronašli bombu pored pruge
Odbor direktora Infrastrukture železnice Srbije odlučio je da jednokratnom novčanom nagradom od po 50.000 dinara nagradi Dimitrija Nenadića i Fahrudina Kajevića koji su blagovremeno preduzeli mere posle pronalaska ručne bombe pored šina.
Dimitrije Nenadić je čuvar pruge na pružnoj deonici Priboj–Prijepolje, a Fahrudin Kajević šefa pružne deonice Priboj–Prijepolje. Njih dvojica su 7. januara na otvorenoj pruzi zaustavili putnički voz koji je saobraćao iz Bistrice... »

Šta bi bilo da je naišao voz? Policija istražuje da li je bomba pronađena na pruzi kod Prijepolja bila podmetnuta

Blic ponedeljak, 8. januar 2018.
Ručna bomba koja je juče popodne pronađena na barskoj pruzi kod Prijepolja noćas je uklonjena, sa železnički saobraćaj na ovoj deonici je uspostavljen.
Protivpešadijsku bombu, koja nije imala osigurač, već je njena kašika bila vezana žicom, pronašao je pružni radnik kod mosta Ljupča u prijepoljskom naseulju Zaluga. Bio je to alarm da se voz koji je nailazio iz Beograda ka Crnoj... »

Na Barskoj pruzi sinoć ponovo uspostavljen saobraćaj

Studio B ponedeljak, 8. januar 2018.
Železnički saobraćaj na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja, sinoć je ponovo uspostavljen, saopštili su iz Infrastruktura žeeznice Srbije. Saobraćaj je bio u prekidu od juče u 15.38 sati, nakon što je čuvar pruge prilikom redovnog obilaska ove deonice u mestu Zalug na šinama pronašao ručnu bombu.
Specijalizovane jedinice MUP-a preduzele sve potrebne bezbedonosne mere i obavile svoj posao. Železnički saobraćaj na barskoj pruzi sada se nesmetano i redovno odvija, navodi se u... »

Na Barskoj pruzi sinoć ponovo uspostavljen saobraćaj

Dnevnik ponedeljak, 8. januar 2018.
BEOGRAD: Železnički saobraćaj na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja, sinoć je ponovo uspostavljen, saopštili su iz Infrastruktura žeeznice Srbije.
Saobraćaj je bio u prekidu od juče u 15.38 sati, nakon što je čuvar pruge prilikom redovnog obilaska ove deonice u mestu Zalug na šinama pronašao ručnu bombu, a specijalizovane jedinice MUP-a preduzele sve potrebne bezbedonosne... »

Uspostavljen saobraćaj na Barskoj pruzi

Glas Zapadne Srbije ponedeljak, 8. januar 2018.
Sinoć je ponovo uspostavljen železnički saobraćaj na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja, saopštili su iz Infrastruktura žeeznice Srbije. Saobraćaj je bio u prekidu juče od 15.38 sati, nakon što je čuvar pruge prilikom redovnog obilaska ove deonice u mestu Zalug na šinama pronašao... »

Ponovo idu vozovi na pruzi Beograd - Bar

Mondo ponedeljak, 8. januar 2018.
U nedelju oko 22.30 sati je uspostavljen železnički saobraćaj na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja, saopštilo je kompanija "Infrastrukture železnice Srbije".
Foto: MONDO/Mario Milojević Saobraćaj je bio od popodneva obustavljen jer je u mestu Zalug, kod Priejpolja, među šinama nađena ručna bomba. Saobraćaj je prekinut nedelju u 15.38 sati, pošto je čuvar pruge u mestu Zalug na šinama... »

Policija obavila zadatak, uspostavljen saobraćaj na pruzi Beograd-Bar

SEEbiz ponedeljak, 8. januar 2018.
BEOGRAD - Sinoć oko 22.30 sati je uspostavljen železnički saobraćaj na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja, saopštilo je kompanija "Infrastrukture železnice Srbije".
Saobraćaj je bio od popodneva obustavljen jer je u mestu Zalug, kod Priejpolja, medju šinama nadjena ručna bomba. Železnički saobraćaj na barskoj pruzi sada se odvija nesmetano i redovno, piše u saopštenju. Saobraćaj je prekinut... »

Kraj drami na pruzi Beograd-Bar: Voz stajao nekoliko sati zbog bombe na šinama

Telegraf ponedeljak, 8. januar 2018.
Saobraćaj je bio u prekidu od juče u 15:38 sati
Železnički saobraćaj na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja, sinoć je ponovo uspostavljen, saopštili su iz Infrastruktura železnice Srbije. Drama na pruzi Beograd-Bar: Pored šina kod Prijepolja pronađena ručna bomba Saobraćaj je bio u prekidu od juče u... »

Uspostavljen saobraćaj na pruzi Beograd - Bar kod Prijepolja

Radio 021 ponedeljak, 8. januar 2018.
Sinoć oko 22:30 časova je uspostavljen železnički saobraćaj na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja, saopštila je kompanija "Infrastrukture železnice Srbije".
Saobraćaj je bio od popodneva obustavljen jer je u mestu Zalug, kod Prijepolja, među šinama nađena ručna bomba. Kako su objasnili u MUP-u, bomba "kašikara" je pronađena u blizini šina i, kako pretpostavljaju, tu se nalazila od... »
©2018 Netmark d.o.o.