Povezane vesti
FOTO: Pevač bacao petarde, pa završio u Hitnoj pomoći!
Vesti online 08.01.2018
"Nisu više kao kada smo mi bili klinci, dobro sam prošao sa ova dva prsta"! Poznati pevač Dado Polumenta je u vreme novogodišnjih praznika bacao petarde i zbog toga završio u Hitnoj pomoći! Pevač se na Instagramu "pohvalio" fotografijom iz ordinacije, na… »
(Foto) Dado Polumenta teško povređen! Razneti mu prsti, doktori ga jedva ušili
Press 08.01.2018
Folk pevač Dado Polumenta danas je zadobio ozbiljne povrede prilikom bacanja petardi. Pevač je tokom bacanja pirotehničkih sredstava povredio ruku, a na društvenim mrežama je sve objavio, apelujući na ljude da budu oprezni. - Ovom fotografijom sam želeo… »
Jedva ga ušili: Dado Polumenta razneo sebi prste petardom
Večernje novosti 07.01.2018
Folk pevač bacao pirotehnička sredstva i zaradio povrede šake kada je jedno od njih eksplodiralo. Kako bi drugi izvukli pouke podelio je doživljaj na društvenim mrežama. POZNATI folk pevač Dado Polumenta danas je teško povređen prilikom bacanja petardi… »
Vesti dana »

TOK: Momirović, Vesić i saradnici oštetili državu za 115 miliona dolara
Glas Zaječara pre 44 minutajoš 159 povezanih

Dodikov advokat: Na presudu ćemo podneti apelaciju Ustavnom sudu BiH
Beta pre 25 minutajoš 55 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji i uticaj američkih carina na globalna tržišta i domaću privredu
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 41 povezana

SAD uvode nove carine na uvoz iz desetina zemalja, uključujući Srbiju, Kanadu i Severnu Makedoniju; Kosovo ukida carine na američku robu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 65 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Toplo i sunčano do subote, nepogode od nedelje uz stabilizaciju od utorka
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 37 povezanih