Повезане вести

Даниловић: Веома сам срећан што је Марина поново селектор, верујем да је и спортска јавност

Даниловић: Веома сам срећан што је Марина поново селектор, верујем да је и спортска јавност

Спортал блиц 08.01.2018
Предраг Даниловић, председник наше куће кошарке, изразио је велико задовољство што се трофејни стручњак Марина Маљковић враћа на место успеха - позицију селектора женске репрезентације Србије. Фото: КСС / Промо Предраг… »
Опет на кормилу краљица: Марина Маљковић: Вратила сам се јер је то моја дужност према Србији и народу

Опет на кормилу краљица: Марина Маљковић: Вратила сам се јер је то моја дужност према Србији и народу

Спортал блиц 08.01.2018
Марина Маљковић је од овог понедељка поново селектор женске кошаркашке репрезентације Србије, на радост свих који воле игру под обручима, у којој је њено тренерско умеће тешко упоредиво са конкуренцијом код дама. Фото: А… »
Марина Маљковић и званично у понедељак преузима кормило Србије

Марина Маљковић и званично у понедељак преузима кормило Србије

Спортски журнал 08.01.2018
Тог 3. јануара 2017. године, у великој сали Куће кошарке седели су једно поред другог Предраг Даниловић, председник КСС, и Марина Маљковић, селекторка српских кошаркашица. Маљковићева је окупљеним новинарима објашњавала зашто… »

Вести дана »