Povezane vesti

Danilović: Veoma sam srećan što je Marina ponovo selektor, verujem da je i sportska javnost

Danilović: Veoma sam srećan što je Marina ponovo selektor, verujem da je i sportska javnost

Sportal blic 08.01.2018
Predrag Danilović, predsednik naše kuće košarke, izrazio je veliko zadovoljstvo što se trofejni stručnjak Marina Maljković vraća na mesto uspeha - poziciju selektora ženske reprezentacije Srbije. Foto: KSS / Promo Predrag Danilović, Marina Maljković i… »
Opet na kormilu kraljica: Marina Maljković: Vratila sam se jer je to moja dužnost prema Srbiji i narodu

Opet na kormilu kraljica: Marina Maljković: Vratila sam se jer je to moja dužnost prema Srbiji i narodu

Sportal blic 08.01.2018
Marina Maljković je od ovog ponedeljka ponovo selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije, na radost svih koji vole igru pod obručima, u kojoj je njeno trenersko umeće teško uporedivo sa konkurencijom kod dama. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija… »
Marina Maljković i zvanično u ponedeljak preuzima kormilo Srbije

Marina Maljković i zvanično u ponedeljak preuzima kormilo Srbije

Sportski žurnal 08.01.2018
Tog 3. januara 2017. godine, u velikoj sali Kuće košarke sedeli su jedno pored drugog Predrag Danilović, predsednik KSS, i Marina Maljković, selektorka srpskih košarkašica. Maljkovićeva je okupljenim novinarima objašnjavala zašto tako „iznenada“ napušta… »

Vesti dana »