Povezane vesti
Marina Maljković ponovo predvodi Srbiju: Nadam se da ćemo ponovo obradovati naciju
Večernje novosti 08.01.2018
Povratak nije bila moja obaveza, već dužnost prema gradu, zemlji, Karađorđevoj zvezdi koju sam dobila - rekla je Marina. MARINA Maljković, najsupešniji selektor ženske reprezentacije Srbije, od danas je opet zvanično na mestu velikih uspeha, ali i… »
Marina Maljković: Moj povratak nije hir (VIDEO)
Beta 08.01.2018
Nova selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je danas da njen povratak na klupu nacionalne selekcije nije hir i dodala je pred ekipom veliki rad kako bi se ostvario što bolji rezultat na Evropskom prvenstvu 2019… »
Marina Maljković: Osećam dužnost prema Srbiji!
Hot sport 08.01.2018
Nova selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je danas da njen povratak na klupu nacionalne selekcije nije hir i dodala je pred ekipom veliki rad kako bi se ostvario što bolji rezultat na Evropskom prvenstvu 2019… »
Vesti dana »

Ko se boji voza još: Obustavljen saobraćaj pred protest u Beogradu
Vreme pre 35 minutajoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 41 minutajoš 11 povezanih

Objavljen audio snimak članova PSG iz Novog Sada kako planiraju nasilne akcije na protestu u subotu: Pominju čekiće i molotovljeve koktele
Blic pre 42 minutajoš 7 povezanih

Delegacije Rusije, Kine i Irana u Pekingu razgovaraju o nuklearnom programu Teherana
RTV pre 17 minutajoš 1 povezana

Usvojen Nacrt ustava Republike Srpske, predviđeno pravo na samoopredeljenje
Euronews pre 41 minutajoš 4 povezane