Povezane vesti

Njih dvojica su heroji koji su sprečili masakr na pruzi Beograd – Bar! Sada im sledi zaslužena nagrada

Srbija danas pre 9 dana
Nakon pronalaska ručne bombe pored šina zaustavili putnički voz
Odbor direktora "Infrastrukture železnice Srbije" doneo je danas odluku da se radnici Sekcije za održavanje pruga Dimitrije Nenadić i Fahrudin Kajević nagrade zbog toga što su predupredili opasnost od eksplozije ručne bombe.... »

Radnicima koji su pronašli bombu na pruzi - novčana nagrada

N1 Info pre 9 dana
Preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije" odlučilo je danas da sa 50.000 dinara nagradi čuvara pruge i šefa pružne deonice Priboj-Prijepolje zbog kako se navodi, blagovremenog preduzimanja mera posle pronalaska ručne bombe na koloseku pruge Beograd-Bar.
Kako je saopšteno iz tog preduzeća, jednokratnu nagradu dobili su čuvar pruge Dimitrije Nenadić i šef pružne deonice Fahrudin Kajević koji su juče u mestu Zalug, na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja, pronašli... »

Nagrada radnicima koji su pronašli bombu na pruzi Beograd-Bar

Radio 021 pre 9 dana
Preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije" odlučilo je da sa 50.000 dinara nagradi čuvara pruge i šefa pružne deonice Priboj-Prijepolje zbog, kako se navodi, blagovremenog preduzimanja mera posle pronalaska ručne bombe na koloseku pruge Beograd-Bar.
Kako je saopšteno iz tog preduzeća, jednokratnu nagradu dobili su čuvar pruge Dimitrije Nenadić i šef pružne deonice Fahrudin Kajević, koji su u nedelju u mestu Zalug, na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja,... »

Heroji Dimitrije i Fahrudin za pronalazak bombe na pruzi Beograd-Bar nagrađeni sa po 50.000

Telegraf pre 9 dana
Oni su u nedelju, u mestu Zalug, na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja, pronašli ručnu bombu na koloseku
Preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije" odlučilo je danas da sa 50.000 dinara nagradi čuvara pruge i šefa pružne deonice Priboj- Prijepolje zbog kako se navodi, blagovremenog preduzimanja mera posle pronalaska ručne bombe na... »

Radnicima koji su pronašli bombu na pruzi Beograd-Bar nagrada od po 50.000 dinara

Večernje novosti pre 9 dana
Preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije" odlučilo je danas da sa 50.000 dinara nagradi čuvara pruge i šefa pružne deonice Priboj-Prijepolje zbog kako se navodi, blagovremenog preduzimanja mera posle pronalaska ručne bombe
Preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije" odlučilo je danas da sa 50.000 dinara nagradi čuvara pruge i šefa pružne deonice Priboj-Prijepolje zbog kako se navodi, blagovremenog preduzimanja mera posle pronalaska ručne bombe na... »

Na Barskoj pruzi sinoć ponovo uspostavljen saobraćaj

Sandžak haber pre 9 dana
Prijepolje – Železnički saobraćaj na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja, sinoć je ponovo uspostavljen, saopštili su iz Infrastruktura žeeznice Srbije. Saobraćaj je bio u prekidu od juče u 15.38 sati, nakon što je čuvar pruge prilikom redovnog obilaska ove deonice u mestu Zalug na... »

Na Barskoj pruzi sinoć ponovo uspostavljen saobraćaj

RTV Novi Pazar pre 9 dana
Železnički saobraćaj na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja, sinoć je ponovo uspostavljen, saopštili su iz Infrastruktura žeeznice Srbije. Saobraćaj je bio u prekidu od juče u 15.38 sati, nakon što je čuvar pruge prilikom redovnog obilaska ove deonice u mestu Zalug na šinama pronašao... »
©2018 Netmark d.o.o.