Povezane vesti

Njih dvojica su heroji koji su sprečili masakr na pruzi Beograd – Bar! Sada im sledi zaslužena nagrada

Srbija danas ponedeljak, 8. januar 2018.
Nakon pronalaska ručne bombe pored šina zaustavili putnički voz
Odbor direktora "Infrastrukture železnice Srbije" doneo je danas odluku da se radnici Sekcije za održavanje pruga Dimitrije Nenadić i Fahrudin Kajević nagrade zbog toga što su predupredili opasnost od eksplozije ručne bombe.... »

Radnicima koji su pronašli bombu na pruzi - novčana nagrada

N1 Info ponedeljak, 8. januar 2018.
Preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije" odlučilo je danas da sa 50.000 dinara nagradi čuvara pruge i šefa pružne deonice Priboj-Prijepolje zbog kako se navodi, blagovremenog preduzimanja mera posle pronalaska ručne bombe na koloseku pruge Beograd-Bar.
Kako je saopšteno iz tog preduzeća, jednokratnu nagradu dobili su čuvar pruge Dimitrije Nenadić i šef pružne deonice Fahrudin Kajević koji su juče u mestu Zalug, na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja, pronašli... »

Nagrada radnicima koji su pronašli bombu na pruzi Beograd-Bar

Radio 021 ponedeljak, 8. januar 2018.
Preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije" odlučilo je da sa 50.000 dinara nagradi čuvara pruge i šefa pružne deonice Priboj-Prijepolje zbog, kako se navodi, blagovremenog preduzimanja mera posle pronalaska ručne bombe na koloseku pruge Beograd-Bar.
Kako je saopšteno iz tog preduzeća, jednokratnu nagradu dobili su čuvar pruge Dimitrije Nenadić i šef pružne deonice Fahrudin Kajević, koji su u nedelju u mestu Zalug, na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja,... »

Heroji Dimitrije i Fahrudin za pronalazak bombe na pruzi Beograd-Bar nagrađeni sa po 50.000

Telegraf ponedeljak, 8. januar 2018.
Oni su u nedelju, u mestu Zalug, na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja, pronašli ručnu bombu na koloseku
Preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije" odlučilo je danas da sa 50.000 dinara nagradi čuvara pruge i šefa pružne deonice Priboj- Prijepolje zbog kako se navodi, blagovremenog preduzimanja mera posle pronalaska ručne bombe na... »

Radnicima koji su pronašli bombu na pruzi Beograd-Bar nagrada od po 50.000 dinara

Večernje novosti ponedeljak, 8. januar 2018.
Preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije" odlučilo je danas da sa 50.000 dinara nagradi čuvara pruge i šefa pružne deonice Priboj-Prijepolje zbog kako se navodi, blagovremenog preduzimanja mera posle pronalaska ručne bombe
Preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije" odlučilo je danas da sa 50.000 dinara nagradi čuvara pruge i šefa pružne deonice Priboj-Prijepolje zbog kako se navodi, blagovremenog preduzimanja mera posle pronalaska ručne bombe na... »

Na Barskoj pruzi sinoć ponovo uspostavljen saobraćaj

Sandžak haber ponedeljak, 8. januar 2018.
Prijepolje – Železnički saobraćaj na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja, sinoć je ponovo uspostavljen, saopštili su iz Infrastruktura žeeznice Srbije. Saobraćaj je bio u prekidu od juče u 15.38 sati, nakon što je čuvar pruge prilikom redovnog obilaska ove deonice u mestu Zalug na... »

Na Barskoj pruzi sinoć ponovo uspostavljen saobraćaj

RTV Novi Pazar ponedeljak, 8. januar 2018.
Železnički saobraćaj na deonici barske pruge između Bistrice i Prijepolja, sinoć je ponovo uspostavljen, saopštili su iz Infrastruktura žeeznice Srbije. Saobraćaj je bio u prekidu od juče u 15.38 sati, nakon što je čuvar pruge prilikom redovnog obilaska ove deonice u mestu Zalug na šinama pronašao... »
©2018 Netmark d.o.o.