Повезане вести

Трагичан крај потраге! Пронађено тело младића који се утопио у Миљацки! (фото)

Трагичан крај потраге! Пронађено тело младића који се утопио у Миљацки! (фото)

БК ТВ 08.01.2018
Беживотно тело 28-годишњег младића Алдина Мулића који се пре 27 дана утопио у Миљацки пронађено је данас у насељу Бојник у Сарајеву. Проналазак Мулићевог тела потврдио је његов брат Армин Мулић. Како сазнају регионални… »
(Видео) Брат алдина мулића киван на спасилачке службе: Ми смо нашли тело, нисмо одустајали!

(Видео) Брат алдина мулића киван на спасилачке службе: Ми смо нашли тело, нисмо одустајали!

Курир 08.01.2018
То је и потврдио брат несталог младића. "Не дозвољавамо никоме од службеника Федералне управе Цивилне заштите да приђе. Ми смо га пронашли, ниједан дан нисмо одустајали. Ту смо поред њега и ми ћемо га извући", казао је Армин… »
После 27 дана пронађено беживотно тело младића који се утопио у Миљацкој

После 27 дана пронађено беживотно тело младића који се утопио у Миљацкој

Телеграф 08.01.2018
Спасиоци су више пута детаљно претражили корита и обале река, али без резултата. Због тога је интензивна потрага обустављена након 15 дана, а протеклих дана се вршила визуелна потрага на Босни и Сави. Беживотно тело… »
"То је сто одсто мој брат, стојим поред његово тела": Након скоро месец дана велике потраге пронађен младић који је упао у…

"То је сто одсто мој брат, стојим поред његово тела": Након скоро месец дана велике потраге пронађен младић који је упао у…

Блиц 08.01.2018
Беживотно тело 28-годишњег младића Алдина Мулића који се пре 27 дана утопио у Миљацки пронађено је данас у насељу Бојник у Сарајеву. - Полиција и екипе цивилне заштите су на терену - казала нам је портпарол ФУЦЗ Мајда Ковач… »
После 28 дана потраге: Брат пронашао тело Алдина Мулића на ушћу Миљацке у Босну!

После 28 дана потраге: Брат пронашао тело Алдина Мулића на ушћу Миљацке у Босну!

Курир 08.01.2018
"Пријатељ и ја смо га пронашли", кратко је рекао Армин Мулић. Подсетимо, Алдин Мулић и Ирхан Фочо нестали су у набујалој Миљацки у ноћи између 12. и 13. децембра, око 02.30 сати. Алдину је позлило, због чега је упао у Миљацку… »

Вести дана »