Povezane vesti
Tragičan kraj potrage! Pronađeno telo mladića koji se utopio u Miljacki! (foto)
BK TV 08.01.2018
Beživotno telo 28-godišnjeg mladića Aldina Mulića koji se pre 27 dana utopio u Miljacki pronađeno je danas u naselju Bojnik u Sarajevu. Pronalazak Mulićevog tela potvrdio je njegov brat Armin Mulić. Kako saznaju regionalni mediji, telo je uočeno… »
(Video) Brat aldina mulića kivan na spasilačke službe: Mi smo našli telo, nismo odustajali!
Kurir 08.01.2018
To je i potvrdio brat nestalog mladića. "Ne dozvoljavamo nikome od službenika Federalne uprave Civilne zaštite da priđe. Mi smo ga pronašli, nijedan dan nismo odustajali. Tu smo pored njega i mi ćemo ga izvući", kazao je Armin Mulić. Prema… »
Posle 27 dana pronađeno beživotno telo mladića koji se utopio u Miljackoj
Telegraf 08.01.2018
Spasioci su više puta detaljno pretražili korita i obale reka, ali bez rezultata. Zbog toga je intenzivna potraga obustavljena nakon 15 dana, a proteklih dana se vršila vizuelna potraga na Bosni i Savi. Beživotno telo 28-godišnjeg mladića Aldina… »
"To je sto odsto moj brat, stojim pored njegovo tela": Nakon skoro mesec dana velike potrage pronađen mladić koji je upao u…
Blic 08.01.2018
Beživotno telo 28-godišnjeg mladića Aldina Mulića koji se pre 27 dana utopio u Miljacki pronađeno je danas u naselju Bojnik u Sarajevu. - Policija i ekipe civilne zaštite su na terenu - kazala nam je portparol FUCZ Majda Kovač. Nadležni organi će… »
Posle 28 dana potrage: Brat pronašao telo Aldina Mulića na ušću Miljacke u Bosnu!
Kurir 08.01.2018
"Prijatelj i ja smo ga pronašli", kratko je rekao Armin Mulić. Podsetimo, Aldin Mulić i Irhan Fočo nestali su u nabujaloj Miljacki u noći između 12. i 13. decembra, oko 02.30 sati. Aldinu je pozlilo, zbog čega je upao u Miljacku, a Irhan je skočio… »
Vesti dana »

BLOG Otvorena biračka mesta u Zaječaru i Kosjeriću, na ulicama Zaječara primetan veći broj automobila iz drugih gradova
N1 Info pre 7 minutajoš 13 povezanih

Danas je veliki praznik, slavimo Svetu Trojicu, dan kada je čudom božjim rođena hrišćanska crkva!
Telegraf pre 57 minutajoš 10 povezanih

Ko je misteriozna žena pored dečaka koji je pucao u glavu Uribea? Kolumbija na nogama posle atentata
Telegraf pre 37 minutajoš 8 povezanih