Povezane vesti
Ko si ti da meni govoriš šta ne smem da radim?! Kija održala nezapamćenu bukvicu Luni, Đoganijeva bila manja od makovog…
Telegraf 09.01.2018
- Ja se ne mešam kad on tebe vata za du*e i ljubi i kad imate seks u sobi gde sam ja - rekla je Kija zbunjenoj Luni. Nakon što je Kija zalepila tanjir sa tortom Slobi na lice, pobunila se Luna, ali joj je potom Kristina održala pravu bukvicu. SKANDAL… »
Totalni šok: Razveli se Darko Lazić i Ana Sević!
Telegraf 09.01.2018
- Dogovorili su se da se sporazumno raziđu i da zauvek ostanu prijatelji - tvrdi izvor blizak Darku i Ani. Posle mnogo spekulacija i raznih tračeva, kao grom iz vedra neba je odjeknula vest da su se Darko Lazić i Ana Sević razveli i to pre dva meseca… »
Osvetila mu se za sva poniženja! Kija svom snagom zalepila tortu Slobi u lice, ukućani vrištali od oduševljenja! (video)
Telegraf 09.01.2018
Kija je jedva dočekala da kazni svog supruga. Danas je bio dan za osvetu u "Zadruzi" i Kija je jedva dočekala zadatak, i Slobi je drage volje zalepila tanjir sa tortom u lice. Ko si ti da meni govoriš šta ne smem da radim?! Kija održala nezapamćenu… »
Pakao bez kraja! Luna se drala na Slobu zbog Kije, a onda...Totalni obrt! Uplašila se ovoga! (video)
Srbija danas 09.01.2018
Strast i pokajanje... Luna Đogani i Sloba Radanović ponovo su se u posvađali zbog Kristine Kockar. Blogerka je svesna da je burno odreagovala u večerašnjem incidentu, pa se ujedno uplašila i reakcije svog dečka. - Šta sam ja tebi uradio? Ne… »
Ćuti više, dosta mi je tvojih hirova! Posle Kije, i besni Sloba napao Lunu, ona zanemela od šoka! (VIDEO)
Telegraf 09.01.2018
Sloba se posvađao sa Lunom, i to zbog Kije. Izgleda da Luni baš nije dan u "Zadruzi" i nakon što joj je Kija održala bukvicu, isto je i uradio i Sloba. Osvetila mu se za sva poniženja! Kija svom snagom zalepila tortu Slobi u lice, ukućani vrištali… »
Više se ne vraćam! Anđelo poludeo, hoće da napusti Zadrugu, Teodora urlala: Udari me, možeš da izađeš samo preko mene…
Telegraf 09.01.2018
- Šta hoćeš bre, ušla si zbog sebe i karijere, evo ti karijera! - vikao je pomahnitali Anđelo. Posle tuče Teodore i Mace, počelo je opšte rasulo u "Zadruzi" a Anđelo se prvo žestoko posvađao sa Džehverovićevom, a zatim rekao da hoće da… »
Skandal! Teodora skočila na Macu, počela da je davi, Anđelo je bacio na krevet, ščepao je za glavu, pa šutirao…
Telegraf 09.01.2018
Teodora je napala Macu, a onda je Anđelo načisto izgubio živce i počeo da davi svoju devojku. U "Zadruzi" je iznenada izbio opšti haos i usred gađanja tortama, Teodora se potukla sa Macom, a onda je uskočio Anđelo i napravio još veći haos. Lunu… »
Lunu pitali zašto Kiji pokušava da nabaci Filipa, Đoganijeva pokušala da objasni, a onda je Kristina ustala i svima…
Telegraf 09.01.2018
- Mene su pitali da izaberem dva zadrugara koji su mi slatki, a da nije Slobodan i ja sam rekla Vojke i Filip - rekla je Kristina. Zadrugari su prethodne noći odgovarali na pitanja gledalaca, a jedno od onih upućenih Luni bilo je vezano za Kiju Kockar i… »
Bože, oprosti joj - Crkveni brak ne vredi ništa?! Lunu stavili na stub srama a onda je Kija pobesnela!
Srbija danas 09.01.2018
Pokušala je da objasni... Na zahtev da Luna prokomentariše nedavnu izjavu njene majke Anabele kada je bila u , da "crkveni brak ništa ne vredi", ponovo je nastao haos između Đoganijeve, Slobe i Kije Kockar. Luna Đogani Foto: Youtube… »
Sram vas bilo, strašno ste glupi! Sloboda Mićalović objavila poruku zbog koje će se mnogi debelo zamisliti (foto)
Telegraf 09.01.2018
Fanovi su podržali i pozitivnim komentarima nagradili ovu objavu na društvenim mrežama. Glumica Sloboda Mićalović je neko ko ceni prave vrednosti u životu, a u tom duhu je vaspitala i svoje ćerkice bliznakinje Veru i Milu. Boba je na svom Instagram… »
Luni tražili da objasni to što joj je Anabela rekla da "crkveni brak ne vredi", pobesnela Kija ustala i rekla šta ima, Sloba…
Telegraf 09.01.2018
- Ti pokušaji da se on opere su po meni smešni i jadni, meni je to stvarno jadno od njega - rekla je Kija Kockar. Na zahtev da Luna prokomentariše nedavnu izjavu njene majke Anabele kada je bila u Zadruzi, da "crkveni brak ništa ne vredi", ponovo je… »
Slobu pitali da li mu je veza sa Lunom bolja od one sa Kijom: Odgovorio je kao iz topa, a čim je seo delovalo je kao da se…
Telegraf 09.01.2018
Radanović je bez ustručavanja odgovorio na postavljeno pitanje, ali mu nakon toga nije bilo nimalo svejedno. Učesnici Zadruge prethodne noći odgovarali su na pitanja gledalaca, a najviše pitanja kao i obično bilo je upućeno Kiji Kockar, Luni… »
Kija skočila na slobodana: Za sve kriva anabela! Luna optužila rođenu majku - razlog sraman! (video)
Srbija danas 09.01.2018
Isplivalo! Sinoć je u "Zadrugu" došla Dušica Jakovljević, kako bi prenela pitanja publike svim takmičarima. Naravno da je i ovog puta bila najinteresantnija Luna Đogani! Voditeljka je počela udarno! - Od kad ti i tvoja majka toliko poštujete… »
Vesti dana »

Dekani novosadskog univerziteta zabrinuti zbog izjava predstavnika vlasti: Zaštitite studente
Radio 021 pre 8 satijoš 11 povezanih

Studenti koji hoće da uče izveli performans u Pionirskom parku - bliceve na telefonima uperili u nebo
RTV pre 1 satjoš 61 povezana

uživo Doček studenata na Terazijama: Prvi stigli biciklisti, tenzije kod Pionirskog parka
NIN pre 35 minutajoš 51 povezana

Srbijavoz: Bezbednosni pregledi vozova se privode kraju, spremni smo da se saobraćaj pusti
Radio 021 pre 8 satijoš 34 povezane

Zatvorene Terazije: Sprema se doček studenata u centru Beograda pred protest 15. marta
Euronews pre 1 satjoš 34 povezane