Повезане вести
Михајловић: Не би било лоше да се одрже и ванредни парламентарни избори
Нови магазин 09.01.2018
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Зорана Михајловић изјавила је да данас да не би било лоше да се одрже и ванредни парламентарни избори, заједно са београдским. "Уз градске изборе и уз овакве изјаве… »
Михајловићева за парламентарне изборе
Данас 09.01.2018
Не би било лоше да имамо и парламентарне изборе и да тако још једном покажемо да смо ми ти којима грађани верују, изјавила је данас потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић уочи седнице Председништва Српске напредне странке… »
Михајловић: Не би било лоше да буде парламентарних избора
РТС 09.01.2018
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић поновила је став "да не би било лоше да се истовремено са београдским одрже и ванредни парламентарни избори". Зорана Михајловић је рекла да не зна да ли ће… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 42 минутајош 1 повезана