Повезане вести

Брнабић: Да ли бих са Путином причала о ЛГБТ правима? Па...

Брнабић: Да ли бих са Путином причала о ЛГБТ правима? Па...

Правда 09.01.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић рекла је за лондонски Економист да је њено именовање на ту функцију био храбар потез председника Александра Вучића, и да је апсолутно сигурна да нема притисака на медије у Србији. У интервјуу… »
Брнабићева за Економист: Вучић гура све либералне ствари у Србији

Брнабићева за Економист: Вучић гура све либералне ствари у Србији

Вести онлине 09.01.2018
Председник Србије Александар Вучић је тај који гура све истински либералне ствари у Србији, изјавила је премијерка Ана Брнабић оценивши да је он начинио "храбар потез" када је њу именовао за председницу српске владе. Ана Брнабић… »
Брнабић: Не знам да ли бих са Путином причала о правима ЛГБТ популације

Брнабић: Не знам да ли бих са Путином причала о правима ЛГБТ популације

Данас 09.01.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић рекла је за лондонски Економист да је њено именовање на ту фунцкију био храбар потез председника Александра Вучића, и да је апсолутно сигурна да нема притисака на медије у Србији. У интервјуу… »
Брнабић: Не знам да ли бих с Путином причала о ЛГБТ правима

Брнабић: Не знам да ли бих с Путином причала о ЛГБТ правима

Н1 Инфо 09.01.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић рекла је за лондонски Економист да је њено именовање на ту фунцкију био храбар потез председника Александра Вучића, и да је апсолутно сигурна да нема притисака на медије у Србији. Казала је и да не… »
Ана Брнабић: Шта бих рекла Путину...

Ана Брнабић: Шта бих рекла Путину...

Мондо 09.01.2018
Председник Владе Србије Ана Брнабић за лондонски "Икономист" (Тхе Ецономист) говорила о односу са Александром Вучићем, као и о томе шта би рекла Путину ако би се повела прича о ЛГБТ правима. О Југославији, слободи медија... Ана… »

Вести дана »