Povezane vesti

Akcija policije u Prijepolju: Pokušao da opljačka stranačke prostorije, pa uhapšen!

Kurir utorak, 9. januar 2018.
PRIJEPOLJE - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju uhapsili su S. K. (1967) iz Prijepolja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju. S. K. se tereti da je u Prijepolju provalio u prostorije Stranke pravde i pomirenja, gde je izvršio... »

Provalio u prostorije Zukorlićeve stranke i pokušao da ukrade stranačku zastavu

Večernje novosti utorak, 9. januar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju uhapsili su S.K (1967) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju
PRIJEPO LjE: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju uhapsili su S.K ( 51) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju. On se tereti da je u provalio u... »

Uhapšen zbog sumnje da je pokušao da opljačka stranačke prostorije

RTS utorak, 9. januar 2018.
RTS: Uhapšen zbog sumnje da je pokušao da opljačka stranačke prostorije
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju uhapsili su S. K. (1967) iz Prijepolja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju.
S. K. se tereti da je u Prijepolju provalio u prostorije Stranke pravde i pomirenja, gde je izvršio premetačinu i pokušao da ukrade predmete iz prostorije, saopštila je Policijska uprava u Prijepolju. Osumnjičenom je, po nalogu... »

Prijepoljac provalio u prostorije Zukorlićeve stranke i pokušao da ukrade partijsku zastavu

Blic utorak, 9. januar 2018.
S.K. (51) iz Prijepolja uhapšen je zbog pokušaja da pokrade prostorije Stranke pravde i pomirenja, bišeg muftije Muamera Zukorlića.
On je jutros provalio u stranačke prostorije gde je izvršio premetačinu i pokušao da ukrade više predmeta, između ostalog i strančku zastavu. Uhapšen je na delu pošto je neko od prolaznika prijavio da je neko razbio prozor i ušao... »
©2018 Netmark d.o.o.