Povezane vesti
Petar Božović: Dosta je bilo majmunisanja o Kosovu!
Pravda 09.01.2018
Mladi o Kosovu ne znaju ništa sem majmunisanja, „Kosovo je Srbija“, bez realne osnove, bez dubokog duhovnog i nacionalnog utemeljenja. To mi je bila namera kada sam potpisao Apel, da ljudi shvate kako se dole zaista živi, a kakva nam sliku servira… »
Petar Božović: Vlast nam šalje nerealnu sliku o Kosovu
Danas 09.01.2018
* Matija Bećković: Ponašaju se kao prostitutka ispod Plavog mosta * Kecmanović: Davanje legitimiteta okupaciji je pogubno. Nismo mi nikakav politički pokret, niti imamo nameru da to postanemo. Samo želimo da obavestimo javnost o stvarnom stanju na Kosovu… »
Vesti dana »
Zemljotres jačine 7,8 jedinica Rihtera pogodio Filipine – najmanje osmoro mrtvih, izdato upozorenje na cunami
RTS pre 11 minutajoš 5 povezanih
Na današnji dan: Umrli Muhamed i Šaban Bajramović, ubio se Entoni Burdejn, osuđen Ratko Mladić
Radio 021 pre 11 minutajoš 3 povezane
Spremite se za temperaturni šok! Danas i sutra nesnosna vrućina, a od srede totalni preokret: RHMZ popalio alarme, vreme je opasno
Blic pre 51 minutajoš 5 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Napad na Zaporošku oblast – petoro mrtvih, 14 povređenih; Dron pogodio putnički voz na Krimu, jedna osoba stradala
RTV pre 56 minutajoš 2 povezane
Izrael ponovo izveo udare na Iran; Revolucionarna garda: Napadi izvedeni balističkim raketama
RTS pre 1 satjoš 2 povezane