Povezane vesti
Irinej: Hvala Gospodu na Vučiću, lavovski se bori za Kosovo
N1 Info 09.01.2018
Ljudi mogu da pričaju ovo ili ono, ali mi vidimo koliko se predsednik Srbije Aleksandar Vučić bori da sačuva Kosovo i Metohiju, poručio je patrijarh srpski Irinej na liturgiji, koju je služio u Banjaluci, povodom Dana Republike Srpske. Izvor: Tanjug… »
Patrijarh blagosiljao srpskog predsednika: Bogu hvala na Vučiću koji se lavovski bori za svoj narod i Srbiju!
Srbija danas 09.01.2018
Prema njegovim rečima velika je uloga i Milorada Dodika. Ljudi mogu da pričaju ovo ili ono, ali mi vidimo koliko se predsednik Srbije Aleksandar Vučić bori da sačuva Kosovo i Metohiju, poručio je danas patrijarh srpski Irinej na liturgiji, koju je… »
Patrijarh Irinej: Srbi da zahvale Bogu što im je podario Vučića
Slobodna Evropa 09.01.2018
Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Irinej izjavio je danas u Banjaluci da Srbi treba da zahvale Bogu što im je podario čoveka, kakav je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se "lavovski bori" za srpski narod, a posebno za Kosovo. "Blagodarimo… »
Amfilohije se pravda na čudan način: Nikada Vučiću nisam držao opelo, već Dačiću!
Srbija danas 09.01.2018
On je dodao da ukoliko "Vučićevi prihvataju opelo, ja tu ne mogu ništa" Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije u reagovanju na napade državnog vrha Srbije rekao je da ni on, ni crkva, ne napadaju nikoga, već da izražavaju zabrinutost za sudbinu… »
Amfilohije nastavlja da provocira: "Nijesam držao opelo Vučiću nego Dačiću, ali ako Vučićevi prihvataju opelo, ja tu ne…
Telegraf 09.01.2018
Mitropolit je rekao da ni on, ni crkva, ne napadaju nikoga, već da su zabrinuti za sudbinu najvažnijeg i najsvetijeg dela srpske države. Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije u reagovanju na napade državnog vrha Srbije rekao je da ni on, ni… »
Irinej u Banjaluci: Blagodarimo gospodu na Vučiću
Politika 09.01.2018
Dodik: Zajedno sa SPC proslavljamo značajne datume. BANjALUKA - Ljudi mogu da pričaju ovo ili ono, ali mi vidimo koliko se predsednik Srbije Aleksandar Vučić bori da sačuva Kosovo i Metohiju, poručio je patrijarh srpski Irinej na liturgiji, koju je… »
Proslava dana republike: Patrijarh Irinej blagoslovio Srpsku
Kurir 09.01.2018
Patrijarh je takođe zahvalio bogu što je Republici Srpskoj dao čoveka, Milorada Dodika, koji, kako je rekao, mudro vodi svoj narod i lavovski se bori da sačuva Republiku Srpsku. "Srbi znaju šta je država, jer su je uvek imali i umeju da poštuju… »
Irinej:Blagodarimo gospodu na Vučiću
Studio B 09.01.2018
Ljudi mogu da pričaju ovo ili ono, ali mi vidimo koliko se predsednik Srbije Aleksandar Vučić bori da sačuva Kosovo i Metohiju, poručio je danas patrijarh srpski Irinej na liturgiji, koju je služio u Banjaluci, povodom Dana Republike Srpske. FOTO… »
Patrijarh Irinej: Blagodarimo Gospodu na Vučiću koji se lavovski bori za srpski narod
Telegraf 09.01.2018
Ljudi mogu da pričaju ovo ili ono, ali mi vidimo koliko se on sa svojim saradnicima bori da sačuva taj najsvetiji deo naše zemlje, Kosovo i Metohiju, taj naš Jerusalim, tu našu Palestinu, tu našu svetu zemlju sa onim svetinjama brojnim, velikim i… »
"Dabogda živo meso od njega otpadalo" i ostale Amfilohijeve "mudre misli": Kako se "pukovnik Risto Sotona" trudi da zasluži…
Telegraf 09.01.2018
Njegova obaveza je da "čuva, brani i održava u narodu pravoslavnu veru, suzbijajući svaku radnju koja je protivna pravoslavnom učenju i štetna po interese Srpske pravoslavne crkve". Više se i ne postavlja pitanje da li mitropolit Amfilohije Radović… »
Amfilohije: Ništa lično protiv Vučića, nisam mu služio opelo
N1 Info 09.01.2018
Nikoga ne napadamo ni ja, ni crkva, već izražavamo zabrinutost za sudbinu najvažnijeg i najsvetijeg dela srpske države, a Aleksandru Vučiću nikada nisam služio opelo, izjavio je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije. Komentarišući kritike… »
Vesti dana »
![BLOG „Svi kao jedan“: Protesti širom Srbije, skupovi podrške studentima i u nekim evropskim gradovima](https://nstatic.net/740/38936740oxlseo.jpg)
BLOG „Svi kao jedan“: Protesti širom Srbije, skupovi podrške studentima i u nekim evropskim gradovima
N1 Info pre 6 minutajoš 33 povezane
![Zorana Zečević, hirurg, funkcioner Zavetnika i otac državnog sekretara godinama drži nelegalne domove za stare](https://nstatic.net/347/38937347yhexfw.jpg)
Zorana Zečević, hirurg, funkcioner Zavetnika i otac državnog sekretara godinama drži nelegalne domove za stare
Serbian News Media pre 9 satijoš 5 povezanih
![Hamas oslobodio tri izraelska taoca, Izrael 183 palestinska zatvorenika](https://nstatic.net/969/38935969jfnvyz.jpg)
Hamas oslobodio tri izraelska taoca, Izrael 183 palestinska zatvorenika
RTS pre 41 minutajoš 27 povezanih
![UŽIVO Svi čekaju madridski derbi za vrh tabele, veliki preokret Selte, Đirona doživela debakl](https://nstatic.net/519/38938519fyjvtc.jpg)
UŽIVO Svi čekaju madridski derbi za vrh tabele, veliki preokret Selte, Đirona doživela debakl
Nova pre 6 minutajoš 56 povezanih