Повезане вести

Иринеј: Хвала Господу на Вучићу, лавовски се бори за Косово

Иринеј: Хвала Господу на Вучићу, лавовски се бори за Косово

Н1 Инфо 09.01.2018
Људи могу да причају ово или оно, али ми видимо колико се председник Србије Александар Вучић бори да сачува Косово и Метохију, поручио је патријарх српски Иринеј на литургији, коју је служио у Бањалуци, поводом Дана Републике… »
Патријарх благосиљао српског председника: Богу хвала на Вучићу који се лавовски бори за свој народ и Србију!

Патријарх благосиљао српског председника: Богу хвала на Вучићу који се лавовски бори за свој народ и Србију!

Србија данас 09.01.2018
Према његовим речима велика је улога и Милорада Додика. Људи могу да причају ово или оно, али ми видимо колико се председник Србије Александар Вучић бори да сачува Косово и Метохију, поручио је данас патријарх српски Иринеј на… »
Патријарх Иринеј: Срби да захвале Богу што им је подарио Вучића

Патријарх Иринеј: Срби да захвале Богу што им је подарио Вучића

Слободна Европа 09.01.2018
Патријарх Српске православне цркве Иринеј изјавио је данас у Бањалуци да Срби треба да захвале Богу што им је подарио човека, какав је председник Србије Александар Вучић, који се "лавовски бори" за српски народ, а посебно за… »
Амфилохије се правда на чудан начин: Никада Вучићу нисам држао опело, већ Дачићу!

Амфилохије се правда на чудан начин: Никада Вучићу нисам држао опело, већ Дачићу!

Србија данас 09.01.2018
Он је додао да уколико "Вучићеви прихватају опело, ја ту не могу ништа" Митрополит црногорско-приморски Амфилохије у реаговању на нападе државног врха Србије рекао је да ни он, ни црква, не нападају никога, већ да изражавају… »
Амфилохије наставља да провоцира: "Нијесам држао опело Вучићу него Дачићу, али ако Вучићеви прихватају опело, ја ту не могу…

Амфилохије наставља да провоцира: "Нијесам држао опело Вучићу него Дачићу, али ако Вучићеви прихватају опело, ја ту не могу…

Телеграф 09.01.2018
Митрополит је рекао да ни он, ни црква, не нападају никога, већ да су забринути за судбину најважнијег и најсветијег дела српске државе. Митрополит црногорско-приморски Амфилохије у реаговању на нападе државног врха Србије рекао… »
Иринеј у Бањалуци: Благодаримо господу на Вучићу

Иринеј у Бањалуци: Благодаримо господу на Вучићу

Политика 09.01.2018
Додик: Заједно са СПЦ прослављамо значајне датуме. БАЊАЛУКА - Људи могу да причају ово или оно, али ми видимо колико се председник Србије Александар Вучић бори да сачува Косово и Метохију, поручио је патријарх српски Иринеј на… »
Прослава дана републике: Патријарх Иринеј благословио Српску

Прослава дана републике: Патријарх Иринеј благословио Српску

Курир 09.01.2018
Патријарх је такође захвалио богу што је Републици Српској дао човека, Милорада Додика, који, како је рекао, мудро води свој народ и лавовски се бори да сачува Републику Српску. "Срби знају шта је држава, јер су је увек имали и… »
Иринеј:Благодаримо господу на Вучићу

Иринеј:Благодаримо господу на Вучићу

Студио Б 09.01.2018
Људи могу да причају ово или оно, али ми видимо колико се председник Србије Александар Вучић бори да сачува Косово и Метохију, поручио је данас патријарх српски Иринеј на литургији, коју је служио у Бањалуци, поводом Дана… »
Патријарх Иринеј: Благодаримо Господу на Вучићу који се лавовски бори за српски народ

Патријарх Иринеј: Благодаримо Господу на Вучићу који се лавовски бори за српски народ

Телеграф 09.01.2018
Људи могу да причају ово или оно, али ми видимо колико се он са својим сарадницима бори да сачува тај најсветији део наше земље, Косово и Метохију, тај наш Јерусалим, ту нашу Палестину, ту нашу свету земљу са оним светињама… »
"Дабогда живо месо од њега отпадало" и остале Амфилохијеве "мудре мисли": Како се "пуковник Ристо Сотона" труди да заслужи…

"Дабогда живо месо од њега отпадало" и остале Амфилохијеве "мудре мисли": Како се "пуковник Ристо Сотона" труди да заслужи…

Телеграф 09.01.2018
Његова обавеза је да "чува, брани и одржава у народу православну веру, сузбијајући сваку радњу која је противна православном учењу и штетна по интересе Српске православне цркве". Више се и не поставља питање да ли митрополит… »
Амфилохије: Ништа лично против Вучића, нисам му служио опело

Амфилохије: Ништа лично против Вучића, нисам му служио опело

Н1 Инфо 09.01.2018
Никога не нападамо ни ја, ни црква, већ изражавамо забринутост за судбину најважнијег и најсветијег дела српске државе, а Александру Вучићу никада нисам служио опело, изјавио је митрополит црногорско-приморски Амфилохије… »

Вести дана »