Povezane vesti
Ne mogu više, odustajem: Šok odluka glavnog organizatora hrvatske „invazije“ na Sloveniju
Sputnik 10.01.2018
Penzionisani pukovnik i veteran Petar Janjić Tromblon, sudeći prema poslednjoj izjavi, zbog umora i bolesti, odustaje od organizacije najavljene regate u Piranskom zalivu. „Ne mogu više. Bolestan sam, Hrvatskoj sam dao sve što sam mogao, ali više… »
Dojče vele: Pomorska invazija na Sloveniju?
Vesti online 10.01.2018
Iako je ratni veteran i penzionisani pukovnik Hrvatske vojske Petar Janjić Tromblon znatno ublažio svoju retoriku i umesto najavljenog konvoja stotinu hrvatskih brodića prema Piranskom zalivu za 3. februar najavio "Regatu za razum", u Sloveniji i dalje… »
Nemački mediji: Pomorska invazija na Hrvatsku?
Sputnik 10.01.2018
Iako je ratni veteran i penzionisani pukovnik Hrvatske vojske Petar Janjić Tromblon znatno ublažio svoju retoriku i umesto najavljenog konvoja stotinu hrvatskih brodića prema Piranskom zalivu za 3. februar najavio „Regatu za razum“, u Sloveniji i… »
Index: Tromblon diže ruke od svega, umoran sam i bolestan
Večernje novosti 10.01.2018
Penzionisani pukovnik i veteran Petar Janjić Tromblon, sudeći prema poslednjoj izjavi, zbog umora i bolesti, odustaje od organizacije najavljene regate u Piranskom zalivu. Penzionisani pukovnik i veteran Petar Janjić Tromblon, sudeći prema poslednjoj… »
Nemački mediji o sukobu u Piranskom zalivu: Ovo je pomorska invazija na Sloveniju!
Kurir 10.01.2018
Janjić je prošle nedelje premijeru Hrvatske Andreju Plenkoviću dao 78 sati da reši problem u Piranskom zalivu, jer će u suprotnom to učiniti on sa svojim konvojem. Ali onda je, uoči subotnjeg isteka ultimatuma, rok produžio do ponedeljka. Premijer… »
Pomorska invazija na Sloveniju?
RTV 10.01.2018
BERLIN - Iako je ratni veteran i penzionisani pukovnik Hrvatske vojske Petar Janjić Tromblon znatno ublažio svoju retoriku i umesto najavljenog konvoja stotinu hrvatskih brodića prema Piranskom zalivu za 3. februar najavio "Regatu za razum", u… »
Vesti dana »
Uhapšeni bivši ministri Vesić i Tanasković zbog nesreće u Novom Sadu
Bloomberg Adria pre 55 minutajoš 194 povezane
Vučević ispratio slovačkog premijera Fica sa aerodroma „Nikola Tesla”
Politika pre 25 minutajoš 59 povezanih
Novo hapšenje zbog tragedije u Novom Sadu! Oglasilo se tužilaštvo - Zadržana još jedna osoba, za drugom se traga
Kurir pre 25 minutajoš 46 povezanih
Pogledajte! Ovako je uhapšen dvostruki ubica alija balijagić! Ministar Dačić otkrio gde ga je policija našla i šta je zaplenjeno
Kurir pre 25 minutajoš 97 povezanih