Povezane vesti
Šapić: Verujem da sam najbolje rešenje za gradonačelnika
Danas 10.01.2018
Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić rekao je da će nakon beogradskih izbora razgovarati sa svima koji pređu cenzus, a da je preduslov za dogovor da on bude na čelu Beograda. "Moja obaveza je da razgovaram sa svima, ko bude želeo da razgovara… »
Šapić: Imam pravo da verujem da sam najbolje moguće rešenje za gradonačelnika
Beta 10.01.2018
Predsednik Opštine Novi Beograd, Aleksandar Šapić ponovio je danas da će posle održavanja lokalnih izbora u Beogradu, razgovarati sa svima koji predju cenzus, a da je preduslov za dogovor da on bude na čelu Beograda. Šapić je za N1 rekao da ukoliko on ne… »
Šapić: Đilas je bio dobar gradonačelnik, sad bih ja da vodim Beograd
Nova ekonomija 10.01.2018
Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić ponovio je u Novom danu da će nakon beogradskih izbora razgovarati sa svima koji pređu cenzus, a da je preduslov za dogovor da on bude na čelu Beograda. "Moja obaveza je da razgovaram sa svima, ko bude… »
Vesti dana »
Stiže talas pljuskova u Srbiju i trajaće danima: Evo za koliko će pasti temperatura i šta nas očekuje u narednih 30 dana
Nova pre 28 minutajoš 19 povezanih
Požar zahvatio hotel "Club A" na Kopaoniku, vatrogasci na terenu
Insajder pre 24 minutajoš 22 povezane
Svi zarobljeni rudari "Trepče" izašli iz rudnika nakon kvara na električnoj mreži
Euronews pre 1 satjoš 9 povezanih
Huti tvrde da su oborili saudijski dron; najviše napada na tankere od početka rata
RTS pre 24 minutajoš 7 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini - U ruskom napadu na Priluke poginulo najmanje 20 ljudi, među njima i petoro dece
Euronews pre 53 minutajoš 4 povezane