Povezane vesti
Kit zaštitio ronioca od ajkule
RTS 10.01.2018
Pomorski biolog Nan Hauzer kaže da ju je 23 tone težak grbavi kit zaštitio od tigar-ajkule tokom nedavno sprovedene istraživačke ekspedicije kod Kukovih Ostrva. Snimak pokazuje kako kit gura Hauzerovu svojom glavom i smešta je ispod svog grudnog… »
Div nežnog srca: Kit od od 36 tona sklonio ronioca pod peraja. Kada čujete zbog čega oduševićete se (foto, video)
Blic 10.01.2018
Morski biolog, Nan Hauser, zabeležila je neverovatan video dok je ronila u trenutku kad ju je pokušao napasti morski pas. U tom trenutku se pojavio nežni div, oko 36 tona težak grbavi kit koji ju je isti čas pokušao zaštititi svojom dugačkom… »
Ka njoj se ustremila velika tigrasta ajkula, a onda je od morske grdosije stigao neočekivan spas (video)
Blic 10.01.2018
Podmorski biolog Nen Hauzer iz Mejna, ronila je pored kita teškog 25 tona, kad se pojavila tigar ajkula, preneo je “Bangor dejli njuz”. "Kit se pomerao kako bi me zaštitio od ajkule, tako što me je gurkao svojom glavom, ušuškao me ispod svog… »
Vesti dana »
Politiko: Tramp razmatra da Roda Blagojevića nominuje za ambasadora SAD u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Organizovani prevoz birača na dan izbora na KiM neće biti moguć bez prethodne dozvole
Blic pre 1 satjoš 1 povezana