Povezane vesti
Scene klizišta iz Kalifornije izgledaju kao bojno polje, poginulo 15 ljudi, stotine zarobljene: Voda nosi mulj i krš, decu…
Telegraf 10.01.2018
Kuće su u klizištima pomerene iz temelja, dok voda nosi mulj i krš sa ogoljenih brdovitih područja kroz naselja do ključne saobraćajnice. Najmanje 13 osoba poginulo je u južnoj Kaliforniji, koju je pogodila zimska oluja donoseći rekordne količine kiše… »
Milijarderka u blatu: Vila poznate voditeljke stradala u poplavama, klizišta gutaju kuće, helikopterima spasavaju ljude…
Telegraf 10.01.2018
Najmanje 13 osoba je poginulo, a vlasti strahuju da bi taj broj mogao da bude i veći. Dva dana nakon dodele Zlatnih Globusa svi opet pričaju o Opri Vinfri. Ovog puta nije u centru pažnje zbog svog govora ili moguće kandidature za predsednika SAD, već… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Zahlađenje, kiša i razvedravanje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 40 povezanih
Skup ispred Specijalnog suda: Svedoci u slučaju Generalštab trpe neverovatne pritiske
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Studentska biciklistička tura Čuvari Ustava u sredu stiže u Vranje
Vranje news pre 4 satijoš 13 povezanih
Tramp "zaključao" vrata Bele kuće za tri velika medija: CNN, Politiko i MS NOW spremaju tužbu
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih
„Zorica ima svoj apartman, i ja bih da imam…“ Bojana otkrila sve o prohtevima Zorice Brunclik: „Prišla sam“
Telegraf pre 4 minutajoš 18 povezanih