Povezane vesti

SNS: Šapić sve istaknutiji glasnogovornik lopovsko tajkunske koalicije

SNS: Šapić sve istaknutiji glasnogovornik lopovsko tajkunske koalicije

Večernje novosti 10.01.2018
Naravno da je za Šapića Đilas bio prihvatljiv gradonačelnik, kada je kao njegova desna ruka okupirao ulicu na Savskom vencu. Gr adski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštava da je Aleksandar Šapić sve istaknutiji glasnogovornik lopovsko… »
SNS: Šapić bi opet harao Beogradom

SNS: Šapić bi opet harao Beogradom

Mondo 10.01.2018
Beogradski odbor SNS kritikovao je danas predsednika Opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića navodeći da je sve istankutiji "glasnogovornik lopovsko-tajkunske" koalicije je s Draganom Đilasom i Miroslavom Miškovićem. Foto: MN Press Oni su, kažu… »
SNS: Šapić bi da opet hara Beogradom

SNS: Šapić bi da opet hara Beogradom

Telegraf 10.01.2018
Šapić bi sa sve Ðilasom, Jankovićem, Jeremićem, a pod patronatom Miškovića opet da hara Beogradom. Naravno da je za Šapića Ðilas bio prihvatljiv gradonačelnik, kada je kao njegova desna ruka okupirao ulicu na Savskom vencu, navedeno je u… »
Šapić: Pričao bih sa svima posle beogradskih izbora, ali pod uslovom da budem gradonačelnik

Šapić: Pričao bih sa svima posle beogradskih izbora, ali pod uslovom da budem gradonačelnik

Kurir 10.01.2018
Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić kaže da bi nakon beogradskih izbora razgovarao sa svima koji uđu u gradsku skupštinu, al sa preduslovom za dogovor da on bude na čelu Beograda, a ocenio je i da je Dragan Đilas bio dobar… »
Ili da budem gradonačelnik ili nema podrške: Šapić o budućoj vlasti u Beogradu

Ili da budem gradonačelnik ili nema podrške: Šapić o budućoj vlasti u Beogradu

Telegraf 10.01.2018
Ukoliko ne bude gradonačelnik, kaže, odbornici sa njegove liste neće glasati za formiranje vlasti u Beogradu niti za nekog drugog kandidata za gradonačelnika. Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić kaže da bi nakon beogradskih izbora… »
Šapić: Verujem da sam najbolje rešenje za gradonačelnika

Šapić: Verujem da sam najbolje rešenje za gradonačelnika

N1 Info 10.01.2018
Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić ponovio je u Novom danu da će nakon beogradskih izbora razgovarati sa svima koji pređu cenzus, a da je preduslov za dogovor da on bude na čelu Beograda. Izvor: N1 "Moja obaveza je da razgovaram sa… »

Vesti dana »