Povezane vesti

Deset nervnih slomova za redom: Opet svađa Lune i Slobe - on sad ima novu rupu u ruci zbog nje!(video)

Deset nervnih slomova za redom: Opet svađa Lune i Slobe - on sad ima novu rupu u ruci zbog nje!(video)

Srbija danas 10.01.2018
Previše ga dovodi do ludila! Luna Đogani i Sloba Radanović započeli su svoju vezu pred milionskim auditorijumom u rijalitiju koji obara sve granice gledanosti, Zadruzi. Njihova veza stavljena je na test kada je u ovaj šou program ušla pevačeva… »
Luna odvukla Slobu u krevet, a ono što su zadrugari videli... Puj - pa niste sami na svetu! (video)

Luna odvukla Slobu u krevet, a ono što su zadrugari videli... Puj - pa niste sami na svetu! (video)

Srbija danas 10.01.2018
Svima su se na glavu popeli! Nakon što su se ponovo žestoko posvađali, Luna i Sloba su se ubrzo i pomirili. Ležeći na krevetu, razmenjivali su nežne dodire i još nežnije reči. Možete da predvidite kako izgleda njihovo pomirenje! Kao da se ništa… »
Telefon ti je zvonio i zvonio, je l' piše mama? Posle ovog snimka se internet ponovo usijao, svi se pitaju da li Luna ima…

Telefon ti je zvonio i zvonio, je l' piše mama? Posle ovog snimka se internet ponovo usijao, svi se pitaju da li Luna ima…

Telegraf 10.01.2018
Razgovor Lune i Milana je izazvao ludnicu na društvenim mrežama. Već duže vreme se priča da Luna novodno ima mobilni telefon, a ulje na vatru je dodao snimak u kojem Milan Milošević kaže Đoganijevoj da joj je telefon zvonio nekoliko puta. Ti… »
A sada, malo ja: Posle žestoke svađe, Luna odvukla Slobu u krevet i skočila na njega (VIDEO)

A sada, malo ja: Posle žestoke svađe, Luna odvukla Slobu u krevet i skočila na njega (VIDEO)

Telegraf 10.01.2018
Sloba i Luna su gugutali i razmenjivali nežnosti u spavaćoj sobi. Nakon što su se (ponovo) žestoko posvađali, Luna i Sloba su se pomirili u krevetu. Ti dnevno doživiš 10 nervnih slomova, zbog tebe imam rupu u ruci: Sloba i Luna se pola sata… »
Ti dnevno doživiš 10 nervnih slomova, zbog tebe imam rupu u ruci: Sloba i Luna se pola sata svađali zbog Kije (VIDEO)

Ti dnevno doživiš 10 nervnih slomova, zbog tebe imam rupu u ruci: Sloba i Luna se pola sata svađali zbog Kije (VIDEO)

Telegraf 10.01.2018
- Ti ne znaš ništa o meni još, nemaš ti pojma! - vikala je Luna. Izgleda da Sloba i Luna ne rade ništa drugo osim svađanja, i opet su se sporečkali i njihova rasprava je potrajala. SLOBA ĆE SE SRUŠITI KAD OVO VIDI! Luna i Bane se maze u krevetu… »
Ostao bez honorara! Otkriveno da je Sloba u Zadruzi bez dinara! Evo i zašto!

Ostao bez honorara! Otkriveno da je Sloba u Zadruzi bez dinara! Evo i zašto!

Srbija danas 10.01.2018
Sve je otkriveno posle kazni! U pljušte oštre kazne zbog spavanja tokom dana, što je izričito zabranjeno, a sve to što se dešava otkriva javnosti i neke druge, veoma interesantne detalje. Zadrugari su, podsetimo, dva puta sankcionisani zbog istog… »
Zadrugari kažnjeni zbog spavanja, Teodora se razbesnela! Evo šta je sve rekla direktno u kameru! (VIDEO)

Zadrugari kažnjeni zbog spavanja, Teodora se razbesnela! Evo šta je sve rekla direktno u kameru! (VIDEO)

Telegraf 10.01.2018
Pojedine učesnike "Zadruge" popodnevno spavanje je došlo glave, a među njima i Teodoru Džehverović. Budući da se pojedini zadrugari nisu pridržavali pravila da je zabranjeno popodnevno spavanje, stigle su i nove kazne Velikog šefa. SLOBA ĆE SE… »
Sloba će se srušiti kad ovo vidi! Luna i Bane se maze u krevetu, o šokantnom snimku svi bruje! (VIDEO)

Sloba će se srušiti kad ovo vidi! Luna i Bane se maze u krevetu, o šokantnom snimku svi bruje! (VIDEO)

Telegraf 10.01.2018
Luna i Bane Čolak bili su prilično intimni u krevetu, a samo dan posle ovoga Đoganijeva se poljubila sa Slobom. Iako je Luna Đogani tvrdila kako Baneta gleda kao brata budući da se druži sa njenim tatom, i da nikada nije na taj način mislila o… »
Molim? Moooolim? Lunu pitali zašto je bila u krevetu sa Banetom, njena reakcija je hit, a tek da čujete Slobin komentar…

Molim? Moooolim? Lunu pitali zašto je bila u krevetu sa Banetom, njena reakcija je hit, a tek da čujete Slobin komentar…

Telegraf 10.01.2018
Luna Đogani bila je više nego zatečena pitanjem koje joj je postavljeno. Luna Đogani i Sloba Radanović konstantno su na udaru pitanja gledalaca i novinara, a u poslednjem druženju morala je da obrazloži bliski kontakt sa Banetom još pre nekoliko… »

Vesti dana »