Povezane vesti
VIDEO: Lekari i sestre uz trubače prešli u novi Klinički centar
Radio 021 10.01.2018
Lekari, sestre i svi zaposleni u Urgentnom centru niškog Kliničkog centra prešli su u novu zgradu uz pratnju trubača. Kako pišu "Južne vesti", direktor Urgentnog centra Miodrag Lazić rekao je da takvom trenutku "dolikuje da bude praćen muzikom". "Kao što… »
"Slavili" lekari, sestre i pacijenti: Do Urgentnog centra u Nišu stigli uz trubače (video)
Blic 10.01.2018
Lekari, sestre, bolničari, i svi zaposleni u Urgentnom centru u Nišu jutros su, uz pratnju trubača, prešli u novu zgradu. - Kao što se u Srbiji tradicionalno srećne prilike obeležavaju uz muzikante i zvuke duvačkih instrumenata, ali i bubanj koji je… »
Vesti dana »
Student Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu polomili kosti glave i naterali da kažem "Aca predsednik"
Radio 021 pre 54 minutajoš 4 povezane
Kremlj nudi "usluge": Ako zatreba, mi smo spremni... Putinov portparol komentarisao Trampov govor i priču o povlačenju Amerike iz NATO, pomenuo i Arape (foto)
Kurir pre 14 minutajoš 33 povezane
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 1 satjoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 49 minutajoš 43 povezane
Ratni obrazac indeksa S&P 500: Slom počinje svakog četvrtka
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 51 povezana