Повезане вести
Вучевић странцима говорио о звезди: Посебно сам срећан због Антића, играју сјајно а причало се да ће имати једну ил две победе…
Хот спорт 10.01.2018
У разговору за популарни ?Еурохупс’, центар Орландо Меџика је говорио и о тиму за који навија. Реч је о Црвеној звезди пошто црногорски центар не крије пристрасност црвено-белим бојама. Очигледно да Вучевић и користи сваку… »
Никола Вучевић: Поносан сам на Звезду!
Мондо 10.01.2018
"Веома сам срећан због њих, посебно због Антића", поручује центар Орландо Меџика, који је говорио и о фудбалерима црвено-белих. Фото: МН Пресс Познато је да Никола Вучевић редовно прати утакмице кошаркаша и фудбалера Црвене… »
Вучевић о сусрету са фудбалским Џорданом, Орланду, Звезди, Пери Антићу: Године му ништа не могу
Вечерње новости 10.01.2018
Знам га колики је звездаш, сјајан тип и колико је желео да се врати у Звезду. Класичан је доказ да је квалитет вечан – каже центар Орланда. Звезда Орланда је опет у сали. Никола Вучевић који се 23. децембра повредио у дуелу са… »
Вести дана »
Спавамо сат дуже, али се осећамо уморније: Померање сата утиче на организам, ево како да максимално ублажите последице
Курир пре 42 минутајош 21 повезана
Трамп кренуо на велику турнеју по Азији, очекује се састанак са кинеским председником Си Ђинпингом
Нова пре 57 минутајош 16 повезаних
Сезона је тек почела, а Дончић већ исписује историју: Још једном 40+ партијом постао први играч који је ово урадио!
Хот спорт пре 2 сатајош 14 повезаних