Повезане вести

Вучевић странцима говорио о звезди: Посебно сам срећан због Антића, играју сјајно а причало се да ће имати једну ил две победе…

Вучевић странцима говорио о звезди: Посебно сам срећан због Антића, играју сјајно а причало се да ће имати једну ил две победе…

Хот спорт 10.01.2018
У разговору за популарни ?Еурохупс’, центар Орландо Меџика је говорио и о тиму за који навија. Реч је о Црвеној звезди пошто црногорски центар не крије пристрасност црвено-белим бојама. Очигледно да Вучевић и користи сваку… »
Никола Вучевић: Поносан сам на Звезду!

Никола Вучевић: Поносан сам на Звезду!

Мондо 10.01.2018
"Веома сам срећан због њих, посебно због Антића", поручује центар Орландо Меџика, који је говорио и о фудбалерима црвено-белих. Фото: МН Пресс Познато је да Никола Вучевић редовно прати утакмице кошаркаша и фудбалера Црвене… »
Вучевић о сусрету са фудбалским Џорданом, Орланду, Звезди, Пери Антићу: Године му ништа не могу

Вучевић о сусрету са фудбалским Џорданом, Орланду, Звезди, Пери Антићу: Године му ништа не могу

Вечерње новости 10.01.2018
Знам га колики је звездаш, сјајан тип и колико је желео да се врати у Звезду. Класичан је доказ да је квалитет вечан – каже центар Орланда. Звезда Орланда је опет у сали. Никола Вучевић који се 23. децембра повредио у дуелу са… »

Вести дана »