Povezane vesti
Vučević strancima govorio o zvezdi: Posebno sam srećan zbog Antića, igraju sjajno a pričalo se da će imati jednu il dve…
Hot sport 10.01.2018
U razgovoru za popularni ?Eurohups’, centar Orlando Medžika je govorio i o timu za koji navija. Reč je o Crvenoj zvezdi pošto crnogorski centar ne krije pristrasnost crveno-belim bojama. Očigledno da Vučević i koristi svaku priliku da isprati… »
Nikola Vučević: Ponosan sam na Zvezdu!
Mondo 10.01.2018
"Veoma sam srećan zbog njih, posebno zbog Antića", poručuje centar Orlando Medžika, koji je govorio i o fudbalerima crveno-belih. Foto: MN Press Poznato je da Nikola Vučević redovno prati utakmice košarkaša i fudbalera Crvene zvezde, a pošto je… »
Vučević o susretu sa fudbalskim Džordanom, Orlandu, Zvezdi, Peri Antiću: Godine mu ništa ne mogu
Večernje novosti 10.01.2018
Znam ga koliki je zvezdaš, sjajan tip i koliko je želeo da se vrati u Zvezdu. Klasičan je dokaz da je kvalitet večan – kaže centar Orlanda. Zvezda Orlanda je opet u sali. Nikola Vučević koji se 23. decembra povredio u duelu sa Janom Mahinmijem iz… »
Vesti dana »
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Trener Olimpijakosa napadnut posle utakmice: Jedan navijač me je gurnuo (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 2 povezane